Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 oktober 2008

Apple domineert T3 Awards 2008

Ieder jaar organiseert gadgetwebsite T3 een competitie voor de beste gadgets van het jaar. In niet minder dan vier categorieën ging Apple er met de eer vandoor.

Zo werd de MacBook Air uitgeroepen tot winnaar van de ‘Gadget Candy Award’ voor zijn verbluffende uiterlijk. De iPhone kreeg de titel ‘Commuter Gadget of the Year. De iPod touch verdiende volgens de jury zelfs de meest prestigieuze prijs uit het rijtje: de ‘Gadget of the Year’ award (na al uitgeroepen te zijn tot ‘Best Music Gadget)’.

Met zoveel aanprijzingen voor één merk zou je bijna gaan denken dat het wie-betaalt-die-bepaalt-principe is losgelaten bij de T3 awards. Dat blijkt echter mee te vallen, want wie ging er, ondanks hoofdsponsor Garmin, vandoor met de ‘Gadget You Can’t Live Without’ award…?

Reageer op artikel:
Apple domineert T3 Awards 2008
Sluiten