Rene Bouwmeester
Rene Bouwmeester Nieuws 24 oktober 2008

And we have lift-off: P-Edge Media lanceert BelStatus App

iPhone-gebruikers met een T-Mobile abonnement die tegen het einde van hun maandelijkse belperiode nerveus de billen tegen elkander knijpen uit angst voor dure belminuten en SMS-jes buiten de bundel kunnen nu opgelucht ademhalen: de Nederlandse ontwikkelaar P-Edge Media heeft een klein programmaatje uitgebracht dat je gebruikergegevens van minuut tot minuut keurig in beeld brengt.

Natuurlijk heeft T-Mobile ook zelf een soortgelijke oplossing voorhanden in de vorm van de belstatus web-app, maar deze is aanzienlijk minder gepolijst en moet bovendien de handige functie ontberen waarmee je kunt aangeven op welke dag van de maand je nieuwe periode ingaat, zodat je in één oogopslag de verhouding tussen je belgedrag en de resterende abonnementstijd kunt aflezen.

Warm aanbevolen voor controlfreaks, mensen met een te klein abonnement en/of een te kleine beurs en lezers die niet van roze houden. Voor de prijs hoef je het niet te laten: voor slechts €1,59 ben je een vrolijk nieuw icoon op je iPhone rijker.

Meer informatie:
BelStatus in de iTunes Store
Martin van Spanje interviewt Martin van Spanje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
And we have lift-off: P-Edge Media lanceert BelStatus App
Sluiten