Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 27 oktober 2008
Leestijd: 1 minuut

10 redenen om Apple te haten

Narasu Rebbapragada en Alan Stafford durven wat niet iedereen durft. Tien eigenschappen van Apple op een rij zetten die ze haten. In Appleland betekent dit doorgaans een ongenadige lynchpartij van de o zo verwaande en arrogante Mac-gebruiker. Zo ook nu?

Die eigenaardige houding van Apple is gelijk een van de eerste onhebbelijkheden van Apple. Plaats je informatie over toekomstige producten, dan krijg je Apple achter je aan. ThinkSecret heeft het onderspit moeten delven nadat eigenaar Nicholas Ciarelli weigerde de bron van zijn geruchten prijs te geven.

Een andere onhebbelijkheid, volgens Narasu en Alan, is de schimmigheid omtrend lekken of kwetsbaarheden in OSX. Microsoft documenteert lekken netjes en geeft aan wanneer een patch beschikbaar komt. Apple laat gebruikers zwemmen in onwetenheid. Mac gebruikers zijn vaak kwetsbaar zonder dat ze het weten.

Ik hoor enkele OMT’ers al lichtelijk briezen. De lijst gaat nog 8 punten verder. Maar wees gerust, Narasu Rebbapragada en Alan Stafford hebben namelijk nog een tweede artikel geschreven: 10 Things We Love About Apple.

Wat haat jij aan Apple?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.