Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 30 september 2008
Leestijd: 0 minuten

update: Simlockvrije iPhones in Nederland

Zondag schreef Koen over het gerucht dat Vodafone simlockvrije iPhones aanbiedt bij abonnementsverlenging. Ook schreef Koen over onafhankelijke GSM-shops die simlockvrije iPhones aanbieden en vroeg hij om tips.

Dat hebben we geweten. Tips stroomde binnen en de twee winkels die Koen noemde zijn zeker niet de enige. Er lijkt een levendig circuit te zijn ontstaan met grijs geïmporteerde simlockvrije iPhones. Gelukkig hebben onze vrienden van iPhoneclub een overzichtelijk lijstje samengesteld met alle mogelijkheden in Nederland om een iPhone te kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.