Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 30 september 2008

Top executives Apple krijgen bonus

Apple houdt haar waardevolle medewerkers graag vast. Daarom heeft het enkele medewerkers vorige week een flinke financiële worst voor de neus gehouden. Wie blijft krijgt wat.

Negen executive managers kunnen een flink portie waardevolle aandelen krijgen wanneer ze bij Apple blijven tot 24 maart 2012. In totaal gaat dit grapje Apple 122 miljoen dollar kosten als we uitgaan van de huidige koers.

CEO wannabe Timothy Cook gaat er maar liefst 21 miljoen dollar op vooruit. Mr. Apple Store Ron Johnson en CFO Peter Oppenheimer mogen uitkijken naar een kleine 16 miljoen dollar. Dan blijven er nog wat kruimels over gezellig dikkertje Phil Schiller, fransoos Bertrand Serlet, Bob Mansfield, designer Jonathan Ive en rising star Scott Forstall. Zij moeten het doen met zo’n 13 miljoen dollar.

Nu maar hopen dat die koers tegen die tijd wat bijgetrokken is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top executives Apple krijgen bonus
Sluiten