Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 5 september 2008

‘The Presidents’ in de iTunes Store

“They rescued the country from despair, resigned amid scandal, ushered in the atomic age.” Zo kondigt Apple een een reeks portretten aan van Amerikaanse presidenten. In een dealtje met WGBH uit Boston en PBS biedt Apple de portretten aan in iTunes U. De documentaires duren per stuk gemiddeld 3 uur en zijn te downloaden in 2 delen. Wees er wel snel bij, want op inauguration day (de dag waarop Obama of McCain wordt ingezworen als president) worden de documentaires weer offline gehaald.

Wie meer politiek uit iTunes wil halen, kan ook de speeches bekijken van de conventies van de Democraten en de Republikeinen.

Veel kijkplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘The Presidents’ in de iTunes Store
Sluiten