Statenweg
Statenweg Nieuws 22 september 2008

Steve Wozniak spreekt in Antwerpen en Londen

Altijd al een zwak gehad voor Steve Wozniak? Binnenkort krijg je de kans om hem in levende lijve te zien. De mede-oprichter van Apple en begenadigd speler van Segway-polo zal namelijk op 19 november spreken tijdens het Creativity World Forum 2008 in Antwerpen. Naast Steve Wozniak zullen nog vijf andere beroemde sprekers van de partij zijn, waaronder John Cleese. Het forum biedt “een tweedaagse vol inspiratie en netwerking.” “[…]boeiende deelnemers zorgen ervoor dat je geïnspireerd thuiskomt met een pak praktische ideeën,” aldus de website van de organisatie.

Inschrijven kan hier. Indien je er snel bij bent kun je gebruik maken van het ‘Early Bird’-tarief van €295,00. Het normale inschrijftarief bedraagt €395,00. Studenten kunnen Steve Wozniak zien spreken voor €75,00.

Mocht je volgende week toevallig in Londen zitten, dan is het mogelijk om Steve Wozniak te zien in de Royal Albert Hall (bekend van de Proms en optredens van The Rolling Stones). Op 30 september tijdens Technology of Tomorrow 2008 zal Wozniak naast onder andere Sir Richard Branson en Wikipedia-oprichter Jimmy Wales het podium betreden. Een nadeel is de prijs: £650 per persoon (zo’n € 820) exclusief BTW.

In januari van dit jaar had OMT een interview met Steve Wozniak.

Met dank aan James71 voor de tip.

Reageer op artikel:
Steve Wozniak spreekt in Antwerpen en Londen
Sluiten