Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 5 september 2008

Spore voor iPhone komt er aan, Sims 3, Sim City en NFS volgen

Computerspelletjesbouwer Electronic Arts komt vandaag met goed nieuws voor iPhone en iPod touch gamers: het al maanden gehypte spel Spore is vanaf zondag (7 september) beschikbaar voor ongeveer elk (spel)computer platform, inclusief de Mac en de iPhone/iPod touch.

In Spore laat je een organisme zich evolueren tot een fantasiewezen in een Darwinaanse wereld van eten of gegeten worden (laat dat de creationisten maar niet horen). EA pief Travis Boatman zegt dat alle remmen los gingen bij de ontwikkeling van Spore voor de iPhone/iPod touch waardoor er zometeen naar hartenlust gepinched, geswiped en geroteerd kan worden in het spel.

EA had echter nog meer te melden over iPhone/iPod touch games. Het bedrijf heeft niet minder dan 9 games in ontwikkeling voor de iPhone/iPod touch waaronder Yahtzee Adventures, EA Mini Golf, Lemonade Tycoon en Mahjong, Monopoly. Veel gamers zullen echter enthousiaster worden van de laatste vier titels: Tiger Woods PGA Tour ’09, Need for Speed Undercover, Sim City en The Sims 3!

We zullen moeten afwachten of (en zo ja, wanneer) deze games in Nederland uitkomen. De spellen die EA op dit moment verkoop voor de iPhone/iPod touch zijn immers nog steeds niet in de Nederlandse App Store terug te vinden.

Bron: Gizmodo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spore voor iPhone komt er aan, Sims 3, Sim City en NFS volgen
Sluiten