Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 september 2008

Overstappen naar Mac in MKB

Met iPhone 2.0 wilde Apple de zakelijke markt veroveren. Microsoft Exchange was daarvoor een vereiste en dus licenseerde Apple ActiveSync van Microsoft. Maar als operatie ‘iPhone voor de zakelijke markt’ is afgerond begint operatie ‘Mac voor de zakelijke markt’. Met ActiveSync ondersteuning in Snow Leopard zet Apple zelf de eerste stap.

Ervan uitgaande dat ook het MKB (midden- en kleinbedrijf) zal vallen voor Apple heeft Jason Rich alvast het boek ‘Mac Migration: The SmallBusiness Guide to Switching to the Mac’ geschreven. In dit boek legt Jason aan Windowsgebruikers in het MKB uit hoe ze makkelijk kunnen overstappen naar Macs.

Hij gaat hierbij met name in op het overzetten van bestaande gegevens naar de Mac, het synchroniseren met telefoons (niet alleen iPhones, maar ook Blackberry’s en PDA’s) en bespreekt hij programma’s die in het MKB van belang zijn. Tot slot legt hij ook nog uit hoe je Vista op je Mac kunt draaien.

Reageer op artikel:
Overstappen naar Mac in MKB
Sluiten