Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 23 september 2008

Ontwikkelen voor iPhone lucratief

Het was hem niet om het geld te doen, maar het bleek zeker een leuke bijkomstigheid. We hebben het over Steve Demeter, de ontwikkelaar van het spelletje Trism. In twee maanden heeft Steve namelijk 250.000 dollar verdiend. Hiermee kon hij 5000 euro aan investeringskosten ruimschoots aflossen.

Steve Demeter is een van de gelukkige ontwikkelaars die meelift op het succes van de AppStore en het grote bereik ervan. Waarom hij zich niet waagt aan het ontwikkelen voor Android is duidelijk:

[textquote]“Do I want to be spending 6 months to write the game, and another 6 months making it compatible? If I had Trism available for Android, and there are 50 Android devices and every time one of them crashes (the users) contact me, do I want that?”[/textquote]
Download Trism en maak van Steve Demeter een AppStore miljonair.

Reageer op artikel:
Ontwikkelen voor iPhone lucratief
Sluiten