Statenweg
Statenweg Geruchten 16 september 2008
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe MacBooks onderweg?

Volgens analist Richard Gardner van de investeringsbank Citigroup worden er momenteel nieuwe MacBooks verscheept vanuit China. Deze nieuwe MacBooks zouden volgens Gardner beschikken over een dunne aluminium behuizing en led-verlichting achter het beeldscherm. Eerder verschenen er al foto’s op internet die overeenkomen met deze omschrijving. Mogelijk zal Apple de nieuwe MacBooks introduceren tijdens een special event in oktober.

Gardner vertelt verder dat Apple de MacBooks tegen een lagere instapprijs zal gaan verkopen. Hiermee worden mogelijk de recente uitspraken verklaard van Apple’s CFO Peter Oppenheimer tijdens de presentatie van de 3e kwartaalcijfers over een toekomstige producttransitie die de marges van Apple zou kunnen drukken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe MacBooks onderweg?
Sluiten