Muzikale ode aan draaiende strandbal

Door: Koen van Tongeren - 19 reacties

Vroeg of laat krijg je met ‘em te maken; de eindeloos draaiende strandbal in Mac OS X die tijdelijk je cursor vervangt en je vertelt dat het allemaal even te veel wordt voor je Mac. Het fenomeen staat ook wel bekend als de spinning beach ball, de evil pinwheel, beach ball of death of colorful sh#t pizza.

Geliefd of gehaat, de strandbal van OS X heeft nu een eigen ballade gekregen, met videoclip! Ondergetekende twijfelt of de zangeres in kwestie een jury-oordeel van Henkjan, Maurice en Patricia zou overleven, maar desondanks is de clip de moeite van het kijken waard. Video na de klik.

Reacties

19 reacties
 • Profielfoto
  Jeroen Ruiter

  Heeft zijn oordoptjes ingedaan… :p Wel grappig bedacht.

 • Profielfoto
  julesp

  haat aan standbal!!!! :angry: :angry:
  Wel leuk filmpje

 • Profielfoto
  MacToob

  :P:P:P Erg leuk gedaan. Alleen die zangeres….

 • Profielfoto
  spamittomebaby

  Ik noem die draaischijf altijd de “psychedelic technicolor disc of doom”.

 • Profielfoto
  proud

  Auw!!! Mijn arme oortjes. Voor de rest wel een leuk filmpje.

 • Profielfoto
  mikelinden

  inderdaad wel geinig gedaan.
  bij mij het rad van fortuin…inclusief het bijbehorende muziekje…taratatataaaa

 • Profielfoto
  djdnl

  goed filmpje!

 • Profielfoto
  Melle

  heb het einde niet gehaald. Kon nu toch echt niet moeilijk zijn iemand te vinden met een mooi stemmetje.

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Hahaha vet grappig:P. Ik dacht serieus ff dat YouTube vastliep;). Maar ik wist niet dat het een strandbal was. Ik noem het gewoon altijd ronddraaiende prisma:P maar dat zal natuurkundig wel niet goed zijn:).

 • Profielfoto
  Bor

  @Maverick9898: dat is inderdaad niet goed!:P

 • Profielfoto
  francisp

  ik noem em de wheel of death, maar daar ben ik wellicht niet alleen in

 • Profielfoto
  Aeno

  Vals!

 • Profielfoto
  RhB-Mikey

  Zoooooho die borsten :p :p

 • Profielfoto
  jeroenth

  haha

 • Profielfoto
  filenox

  Ik krijg dat balletje bijna elke dag,
  En dat voor een 2Ghz C2D Mini mét 2gig RAM :( :( :(

 • Profielfoto
  tommy666

  ik noem hem gewoon alternatieve cursor,daar gaat hij na een tijdje wel op lijken met wat geprogrammeer in C,C++ en Objective-C:P

 • Profielfoto
  ibart84

  Ook ik noem hem wheel of death…

 • Profielfoto
  Pjotr NL

  ik noem het altijd G*dv*rd*m*e

 • Profielfoto
  Aiko

  Toeval of niet, ik kreeg bij het bezoeken van deze pagina gelijk een strandbal te zien: http://pbfcomics.com/259