Komt iPhone naar Vodafone?

Door: Koen van Tongeren - 36 reacties

In de afgelopen week kreeg OMT onbevestigde berichten binnen dat klanten van Vodafone bij verlenging van hun contract de mogelijkheid krijgen om een simlockvrije iPhone 8 GB te kopen in combinatie met een tweejarig abonnement van € 27,50 per maand. Aan die berichten kunnen nu twee advertenties worden toegevoegd van Alkmaarse telefoonwinkels die een gelijksoortige actie aanbieden: een iPhone 8 GB voor € 129,- in combinatie met een tweejarig Vodafone abonnement.

De berichten zijn niet officieel bevestigd waardoor voorzichtigheid geboden is bij het ingaan op bovenstaande acties. We zijn echter benieuwd of er OMT leden zijn die dergelijke aanbiedingen hebben ontvangen van Vodafone of telefoonwinkels. Weet jij dus meer? Tip de redactie!

Reacties

36 reacties
 • Profielfoto
  iJeroen

  Mooi! Eindelijk wat concurentie > lagere prijzen! :D

 • Profielfoto
  iAlwin

  Ja, ik weet meer. Dat T-Mobile nog steeds de exclusiviteit heeft met de iPhone en dat er nog geen sprake is van iPhone bij andere aanbieders.

 • Profielfoto
  AdvanDongen

  Als dit waar is, dan baal ik NOG meer van T-Mobile. Eigenlijk wil ik Vodafoon op mijn iPhone, maar omdat dat niet kon ben ik overstag gegaan en heb ik nu een T-Mobile abo voor 2 jaar aan mijn …. hangen.
  Na de eerst de domper van 1,5 uur staan wachten in de winkel om een iPhone te kunnen kopen en dan het bericht dat hij uitverkocht is, komt nu dat T-mobile toch niet écht de exclusieve rechten op verkoop van de iPhone heeft?

 • Profielfoto
  julesp

  Nee!!!!!!! Niet Vodafoon! Het plaatje geeft alles al aan…. dat wordt een vodafoon-reclame-iphone

 • Profielfoto
  Yeti

  Mag Vodafone dan klooien met de software en het uiterlijk v.d. iPhone? Ik bedoel, je iPhone’s software hacken is gewoon illegaal, en ik denk niet dat Apple toelaat dat Vodafone daar een beetje mee gaat zitten frübelen.

 • Profielfoto
  iSponge

  ’t is maar Photoshop neem ik aan.. T-Mobile zal de exclusiviteit nog wel even hebben. Als Vodafone het uiterlijk zo mag verkrachten heb ik nog liever een wat slechter netwerk dan een iPhone met Vodafone interface.

 • Profielfoto
  Mateusz

  iPhoneclub.nl heeft een verzameling van aanbieders die (vaak simlockvrije) iPhones aanbieden icm 2 jarige Vodafone contracten. http://www.iphoneclub.nl/iphone-3g-kopen-in-nederland-prijzen-en-alternatieven/

 • Profielfoto
  maikel22

  ja dit klopt met wat ik al eerder om me heen hoorde. The Phone House had me ook al verteld dat ik beter even kon wachten op vodafone of kpn. En een vriendin had telefonisch aan KPN gevraagd of de iPhone bij hun ook beschikbaar komt. Dat zou dan oktober worden, werd ze verteld.

  Als ik dat allemaal hoor van T-mobile ben ik blij dat ik hem toen niet gekocht heb!

 • Profielfoto
  NTG

  ach, waarom ook niet!:D

 • Profielfoto
  wouwout

  @maikel22 dat gerucht over kpn is een paar maanden geleden al ontkracht, door kpn zelf.

 • Profielfoto
  aaa

  Ik wacht nog even tot dat er een 1 jarige abbonement er is. En ook nog wat andere dingen zijn toegevoegd aan de firmware.

 • Profielfoto
  Mattheus

  Ik ben wel benieuwd naar de “aanbieding” van GSMeasy; 22 euro per maand incl. onbeperkt internet voor 4,75 in de eerste twee maanden i.p.v 9,50… Hoe moet je die kryptische omschrijving nu lezen. Is het nu 22 euro p/m waar internet bij in zit en na 2 maanden komt er 4,75 bij op. Of is het nu 22 euro plus 4, 75 voor internet en na 2 maand wordt dat 9,50….

  Ook heel apart is de andere “aanbieding”. Ik heb mer belminuten nodig en dus verhoog ik het aantal minuten…. en vervolgens stijgt ook de prijs van de iPhone….

 • Profielfoto
  ibl

  Ik woon in Alkmaar en idd ik heb het abonnement voor mijn moeder besteld. Ik ga er van uit dat het zuiver koffie is, ik zal het laten weten als het binnen is. Is wellicht leuke informatie ter verificatie of het een zuiver actie betreft. ;)

 • Profielfoto
  Jeroen Ruiter

  Bakker Dijk? Ik weet het niet. Volgens mij heb je een probleem als je iPhone het begeeft.

 • Profielfoto
  verriet

  Bij Teleworld en Teletools (http://www.tele-world.nl/) in Amsterdam kun je zo’n simlockvrije iPhone i.c.m. een Vodafone-abonnment aanschaffen. Ik moest voor het 16Gb model en een 2-jarig abonnement (verlenging) nog wel bijna 500 Euro bijbetalen voor het toestel.

 • Profielfoto
  robert87

  Er staat zelfs een handleiding op de site van vodafone

  http://www.vodafone.nl/Vodafone/wg20/pdf/Handleiding%20iPhone.pdf

 • Profielfoto
  arinzo

  Dit gaat wel ver.. en 500 euro bijbetalen voor een 2jarige verlengen met iPhone 3G 16GB hahahaha sorry… :/

 • Profielfoto
  1973

  Beetje zielige actie van Vodafone. Ze hebben niet de deal met Apple gesloten. En nu dit soort acties. Hahaha….dan laat je je wel kennen hoor!

 • Profielfoto
  maclover111

  Vodafone kan enkel je achtergrond aan passen.
  meer niet.
  altans hoop ik.
  anders wordt het geen succes

 • Profielfoto
  Kamar

  De tarieven van T-Mobile zijn beter dan die van Vodafone,
  en waar ik woon is het T-Mobile bereik ook gewoon goed. Als ik had mogen kiezen tussen die twee, had ik gewoon T-Mobile gekozen.

 • Profielfoto
  defores

  “De tarieven van T-Mobile zijn beter dan die van Vodafone,”

  Vodafone is idd heel erg duur , heb hier nog een 1e gen iPhone met vodafone (te koop) …

  Ik ben zeer tevreden met de 3G + T-Mobile hoewel sommige gebieden geen 3G bereik hebben maar dat neem ik dan maar voor lief.

 • Profielfoto
  Anoniem

  Yeah!:D Vodafone 4 life!:)

 • Profielfoto
  AAPL

  Begint de import uit Hong Kong te beginnen? Ik geloof er trouwens niks van dat andere aanbieders de iPhone ook gaat krijgen. Ben trouwens bel benieuwd wie in Nederland de Android dalijk gaat aanbieden.. de G1 die nu in de states geintroduceerd is.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Je betaald bij Vodafone volgens deze aanbieding 50 euro meer voor je iPhone 8Gb, maar verder is het abonnement toch anderhalve euro voordeliger dan bij T-Mobile of kan ik nou niet rekenen? En waarom zou het zielig zijn. Ze hebben misschien gewoon simlockvrije iPhones uit Belgie gehaald – dat is volkomen legaal binnen de EU. Het bereik van T-Mobile is nog steeds even slecht, ook na de 2.1 update. Dat heeft aan het bereik niets verandert. Op vele plaatsen in het land, zelfs in grote steden en dicht bewoonde gebieden is het slecht. En uh… dat uurtje wachten in de winkel op de eerste iPhone verkoopdag (door het uitvallen van het T-Mobile computernetwerk..) was voor mij heel gezellig hoor. Koffie met appelgebak bij iCentre…! (Die appelgebak was niet voor iedereen; eigenlijk alleen voor personeel, maar ik kom er vaak, dus kon lekker mee eten.) Ik zit dus met smart te wachten op een andere provider zoals KPN of Vodafone

 • Profielfoto
  xino

  Grappig, kom net die advertentie tegen in het zondagskrantje:)

 • Profielfoto
  arinzo

  @AAPL

  T-Mobile NL introduceert de G1 hier in Nederland.. Wordt in Q1 van 2009 geintroduceerd.

 • Profielfoto
  wimjan

  Het bereik van T-Mobile is sinds dat rare berichtje van 2 weken geleden dat er een update was toch een stuk beter geworden. Mijn ontvangst is 70% beter geworden…..

 • Profielfoto
  rdesign

  HAHAHHA, leuk dat plaatje! xD

 • Profielfoto
  Sunneh

  Hoe… dat zal goed uitkomen.. tegen december heeft Hi dan ook de iPhone en dan kan ik mooi me abbo verlengen :D. Hoop dat deze gerucht waar is =).

 • Profielfoto
  dj bazzie wazzie

  Ik heb ook een iPhone G3 met Vodafone abbo en moet zeggen dat dat bereik van G3 netwerken 100 keer beter is dan dat van T-Mobile.

 • Profielfoto
  Vodafone Web Relations

  Het klopt dat de iPhone 3G via bepaalde kanalen verkrijgbaar is in combinatie met een Vodafone abonnement. De iPhone toestellen die via deze kanalen worden aangeboden, zijn niet geleverd door Vodafone. Wij bieden de iPhone 3G zelf niet aan. Voor bezitters van een simlockvrije iPhone die graag via het Vodafone netwerk bellen, is er wel een speciaal Super Sim Only abonnement beschikbaar. Voor die klanten is de iPhone 3G handleiding op onze website ontwikkeld.

  Antoine
  Vodafone Web Relations

 • Profielfoto
  queenfan

  Ik kreeg van een medewerker van de Mediamarkt en de Phonehouse te horen dat T-Mobile tot 1 oktober het alleen recht heeft op de iPhone en dat daarna de iPhone in Nederland los te koop is.
  Of dit echt waar is weet ik niet maar volgens de medewerkers zal Vodafone inderdaad na 1 oktober de iPhone aan kunne bieden.

 • Profielfoto
  RowanW

  Een medewerker van Mediamarkt kan ik nou niet echt serieus nemen als ik naar mijn persoonlijke ervaringen kijk…

 • Profielfoto
  muijseum

  Volgens de mensen van gsmeasy wordt de officiële simlockvrije Nederlandse versie geleverd bij hun aanbieding met vodafone.

 • Profielfoto
  druppelstop

  volgens mij zijn dit gewoon sim only abonnementen icm een simlock vrije iPhone. Heeft verder niets met voda te maken toch?

 • Profielfoto
  santi

  Ter illustratie: ik vroeg een medewerker van ut Mediamertje eens waar de Ipod-docks stonden, en hij keek me aan alsof hij een drol tegen de muur omhoog zag kruipen. Zijn antwoord was, en ik citeer: “Wat is een Ipod?”.