Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 5 september 2008

Kom 23 september snuffelen aan Adobe CS 4

Raak jij zo langzamerhand ook uitgekeken op Adobe Creative Suite 3, of nog erger: werk je nog stééds met CS 2? Ben je toe aan een nieuwe versie en kan je je nieuwsgierigheid niet langer in bedwang houden? Hou 23 september aanstaande dan vrij in je agenda. Op die dag organiseert de Adobe User Group Nederland een meeting die in het teken zal staan van Adobe CS 4.

Aral Balkan, Ton Frederiks en Klaasjan Tukker van Adobe Benelux vertellen de ins en outs van dit nieuwe grafisch softwarepakket. Daarnaast zullen interactieve bureaus als Boulevart, These Days en MediaMonks zich presenteren. Er zijn slechts 300 plaatsen beschikbaar dus registreer meteen!

Reageer op artikel:
Kom 23 september snuffelen aan Adobe CS 4
Sluiten