Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 5 september 2008
Leestijd: 1 minuut

Kom 23 september snuffelen aan Adobe CS 4

Raak jij zo langzamerhand ook uitgekeken op Adobe Creative Suite 3, of nog erger: werk je nog stééds met CS 2? Ben je toe aan een nieuwe versie en kan je je nieuwsgierigheid niet langer in bedwang houden? Hou 23 september aanstaande dan vrij in je agenda. Op die dag organiseert de Adobe User Group Nederland een meeting die in het teken zal staan van Adobe CS 4.

Aral Balkan, Ton Frederiks en Klaasjan Tukker van Adobe Benelux vertellen de ins en outs van dit nieuwe grafisch softwarepakket. Daarnaast zullen interactieve bureaus als Boulevart, These Days en MediaMonks zich presenteren. Er zijn slechts 300 plaatsen beschikbaar dus registreer meteen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.