Robert de Groot
Robert de Groot Nieuws 4 september 2008
Leestijd: 1 minuut

iTunes 8 komt met een Genius

Het zal niet al te lang meer duren, want gepaard met de introductie van een nieuw setje iPods zal ook iTunes een update krijgen. Kevin Rose zegt al te weten wat we kunnen verwachten van Apple: naast support voor de nieuwe iPods komt iTunes 8 met (een) Genius.

Genius is zó slim dat het zelf speellijsten kan maken van muziek die goed bij elkaar past. Als ‘service’ brengt Genius je ook op de hoogte van muziek die wel goed in je lijstje zou staan, maar die je nog niet hebt. En daar gaat het Apple natuurlijk indirect om.

Naast deze uitbreiding zal de muziekbibliotheek in een raster/matrix vorm gepresenteerd kunnen worden en zullen de Amerikanen films in HD kunnen downloaden vanuit de iTunes Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.