Lucas Raggers
Lucas Raggers OMT Specials 7 september 2008

In de herkansing: rennen voor OMT

Het is weer zover. Zet die Mac uit, trek je renschoenen aan en ga de straat op voor OMT in de MacFora Challenge! De vorige keer ging One More Thing schaamteloos tenonder tegen MacWereld.nl. Dit keer gaat de strijd tussen alle grote Apple websites van De Benelux: onemorething.nl, macwereld.nl, macfreak.nl, intermactivity.be en macminds.nl. Welke community loopt de meeste kilometers in oktober?

Hoe werkt het
Iedereen met een Nike+ sensor in zijn schoen en een iPod nano in de broekzak stuurt de gelopen kilometers via iTunes naar Nike. Zij houden in mooie grafiekjes bij welke website de meeste kilometers heeft gelopen.

Aanmelden
Ga naar de Mac Fora Challenge op Nikeplus.com en geef je naam op én natuurlijk de website voor wie je gaat lopen. Op Nikeplus.com is vervolgens live de tussenstand te volgen.

De drie renners die het meeste lopen voor OMT, mogen in de iTunes Store een workout CD naar keuze kopen op kosten van OMT.

Reageer op artikel:
In de herkansing: rennen voor OMT
Sluiten