Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 23 september 2008

“I’d like to thank the Academy, God and the Apple Store”

Onze eigen Peter R. mocht dan afgelopen zondag een Emmy award krijgen voor z’n speurwerktelevisie, voor ons Apple liefhebbers was de Emmy die muziekleraar Larry Newman in ontvangst nam veel interessanter. Larry kreeg de prijs in de categorie Outstanding Achievement in Children/Youth and Music Programming voor zijn documentaire “Children’s Music Workshop: 2007”.

Larry had echter nooit een video gemaakt voorafgaand aan dit project maar met de aanschaf van een hi-def camcorder, een Mac en het volgen van wekelijkse Final Cut Pro lessen bij een lokale Apple Store bleek het zelfs voor deze basisschoolleraar mogelijk om de meest prestigieuze prijs voor televisiemakers te winnen.
Van harte!

Reageer op artikel:
“I’d like to thank the Academy, God and the Apple Store”
Sluiten