Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 17 september 2008

iCreate binnenkort verkrijgbaar, win nu een proefabonnement

Nog maar twee weekjes wachten en dan zal het tweede Nederlandstalige Apple magazine het levenslicht zien. iCreate is al langer bekend als Engelstalig Mac/iPod/iPhone magazine maar zal vanaf eind september ook een editie maken met deels vertaalde artikelen en deels nieuws en achtergronden van vaderlandse bodem.

‘Als Apple zelf een magazine zou maken, dan was het iCreate’, zo leest de website zelfverzekerd. Om die hoge verwachtingen waar te maken gaat men meteen met een grote klapper van start: een interview met niemand minder dan OMT podcasters Jan David, Lucas en ondergetekende.

Om dit heugelijke feit te vieren heeft iCreate een speciale OMT prijsvraag in het leven geroepen. Met de beantwoording van twee vragen maak je kans op één van de drie proefabonnementen ter waarde van € 15,-.

Reageer op artikel:
iCreate binnenkort verkrijgbaar, win nu een proefabonnement
Sluiten