Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 september 2008
Leestijd: 1 minuut

Google Chrome op je Mac

Ook zo nieuwsgierig naar Chrome, de browser van Google? Helaas, een native versie voor OS X is voorlopig nog niet beschikbaar. Toch kun je over 1 minuut al spelen met Chrome. Op je Mac!

Nee, je hebt er geen duur virtualisatieprogramma als Parallels of VMWare Fusion voor nodig. Dankzij een speciale uitgave van Crossover, Crossover Chromium genaamd, kun je Chrome starten zonder dat je het Windows OS nodig hebt.

Hoe dit kan? Welnu, nadat je Crossover Chromium opstart, download het alleen de onderdelen uit Windows die het nodig heeft om Chrome te kunnen draaien. Op deze manier heb je niet de ballast van een tweede OS op je intel Mac. Crossover Chromium is niet bepaald dé vervanger van Safari of FireFox, maar als proof of concept is het zeker geslaagd.

Download Crossover Chromium en gun Google Chrome een eerste blik.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Google Chrome op je Mac
Sluiten