Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 1 september 2008

Bright.nl krijgt remake

Bij Bright.nl hebben ze niet stilgezeten deze zomer. Roel, Tom, Bas, Joep, Erwin, Luis, Dimitry en Corrie van OMT’s favoriete glossy tech lifestyle blad hebben hard gewerkt aan een nieuwe website. Kolommen, integratie video en tekst, spacing, ‘mijn Bright’, avatars, etc. Alles nieuw, alles anders.

Aan jou de taak om de beta eens kritisch te bekijken en je mening te geven. Opmerkingen kun je kwijt in de comments bij Bright. Inloggen kan met deze gegevens:
– inlognaam: bright_beta93
– wachtwoord: @nl_online

Overigens kun je ook weer gebruiken maken van de speciale korting op Bright Magazine. Een jaar lang voor slechts 15 euro in de bus (hoef je hem tenminste niet zelf op te halen), oftewel 50% korting. Maak er stiekem gebruik van!

Reageer op artikel:
Bright.nl krijgt remake
Sluiten