Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 30 september 2008
Leestijd: 1 minuut

Altijd de laatste update met Google Update Engine

Google denkt aan de ontwikkelde Mac-ontwikkelaar. Vandaag geeft Google namelijk het update framework van haar eigen Mac software vrij voor anderen. Wil jij jouw programma automatisch laten updaten, dan is Google Update Engine iets voor jou.

Update Engine is niet alleen bedoeld voor Cocoa programma’s, maar ook voor voorkeuren en screensavers. Het idee is simpel. Update Engine vergelijkt een property list uit je programma met een property list op de server. Zodra de property list op de server een nieuwe versie van je programma aankondigt, dan krijg je een notificatie en begint het installatieproces. Craig, slimme jongen bij Google, legt het met behulp van Keynote nog veel beter uit op YouTube.

Zijn er überhaupt Apple software onwikkelaars onder ons?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.