Pwnage Tool 2.0.2 beschikbaar

16 reacties

We hebben er niet lang op hoeven wachten. Je kunt nu ook je iPod touch en iPhone eerste én tweede generatie updaten naar iPhone OS 2.0.1 zonder dat je de duistere kant van je toestel kwijt raakt: Pwnage Tool 2.0.2 installeert namelijk Cydia en ook een beta van versie 4 van de vertrouwde Installer. Beide programma’s kunnen gebruikt worden om buiten Apple’s App Store om aan extra iPhone en iPod touch software te komen.

Ook voor deze versie geldt dat de simlock van de iPhone 3G nog niet te verwijderen is. Bezitters van een oudere versie van de Pwnage Tool kunnen vanuit het programma zelf updaten. Newbies kunnen het programma hier downloaden. Vragen kun je stellen in ons forum.

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Denken jullie dat in de toekomst mogelijk is om een iPhone 3G volledig te hacken? Dus dat je geen contract af hoeft te sluiten net als bij de iPhone 2G.

 • Profielfoto
  LighScan

  Dat is slechts een kwestie van tijd Cosmopolitan. Alles valt te hacken, het vereist alleen tijd.

 • Profielfoto
  Gigs

  Zijn er nog goeie lijsten met apps/software die je kunt downloaden met Installer en Cydia en zo; met o.m. ‘meest populair’, ‘meest nuttig’, ‘per categorie’ en dergelijke?

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Maar zo’n iPhone 3G krijg je toch alleen mee als je een contract afgesloten hebt?

 • Profielfoto
  univers11

  in belgie niet…

 • Profielfoto
  Hagerttt

  Net geupdate van 1.1.4 en ik moet toch zeggen echt geweldig om nu installer cydia en appstore te hebben thanx dev team:)

 • Profielfoto
  queenfan

  ik had 2.0 al en via itunes geupdate naar 2.0.1 maar nu heb ik mijn iPhone hersteld met een costum firmware gemaakt met pwnage tool.

  Heb nog steeds 2.0.1 maar dan met Installer 4 en Cydia en het werkt perfect

 • Profielfoto
  Geert

  die eerste 2 zijn het beste maar die doen raar ik weet niet hoe ik het goed moet doen

 • Profielfoto
  Anoniem

  Yay!

 • Profielfoto
  Gigs

  @ oli4

  Thanks! Links zien er interessant uit. (Aan anderen: wel even copy-pasten die eerste twee!)

  ——-

  Edit: @ oli4: je kunt via http://www.tinyurl.com lange urls inkorten!

 • Profielfoto
  NTG

  zat er aan te komen…… en na de volgende update natuurlijk weer… en nog een keer en nog une keer enz……… ???

 • Profielfoto
  soulutions

  precies, als je iPhone het lekker doet op 2.0.1 zie ik het nu niet in om ‘m te besmetten met Chlamydia (aka Cydia) – ik heb die iPhone-zwaar-vertraag-hack-rommel al helemaal niet erop gezet. Daarnaast kijk ik nog even aan of deze nieuwe Installer mij binnenkort iets heeft te bieden, voordat ik het installeer… ;)

 • Profielfoto
  NTG

  tja… wij leven nu eenmaal in hackend Wereldtje

 • Profielfoto
  snipper

  Een ‘uitgeklede’ iPhone waarmee je alleen kan bellen.. Tja, dat zal vast wel komen, zoals bij de iPods, maar waar ik de heren niet over hoor: Dat diversifiëren doet Apple altijd pas als de groei een beetje uit de verkoop van het ‘standaard’ product is.

  Aangezien de iPhones voorlopig nog niet aan te slepen zijn, gaat het waarschijnlijk nog heel lang duren voor er een iPhone nano in de winkel ligt.

 • Profielfoto
  niels

  @snipper;
  Dat kan nu echter wel sneller gaan. De iPod werd pas een écht succes met de introductie van de iPod Mini, die ook niet aan te slepen was in de eerste weken. Bovendien vergt overleving in de telecombranche een snellere aanpassing van de productlijn dan overleven in de MP3-spelers markt. En heeft Apple nu de middelen om sneller producten te introduceren (hoewel ik de kwaliteit wel achteruit vind gaan de laatste tijd).

  Een iPhone nano nog voor het einde van dit jaar zou een logische stap zijn om niet in 2010, maar in 2009 al een serieuze poging te doen marktleider te worden in de telecombranche. Hoewel de kleine iPhone dan tenminste als los- of prepaid toestel te koop moet zijn. En liefst ook bij andere providers.