Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 augustus 2008
Leestijd: 0 minuten

Parkeer perikelen

Cult of Mac heeft weer eens lucht gekregen van het parkeergedrag van Steve Jobs. Het meest recente bewijs staat op het Flickr-account van Ranajune: Een zilveren Mercedes SL55 AMG zonder kentekenplaat geparkeerd op een invalidenparkeerplaats op het terrein van Apple HQ, Infinite Loop 1 in Cupertino, Californië.

Uit de fotoserie van Cult of Mac blijkt dat het niet de eerste keer is dat Steve zijn stalen ros zo parkeert. We vragen ons dan ook af of dit een bijverschijnsel is van integraal horkerig gedrag of dat er echt iets mis is met zijn gezondheid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.