Lucas Raggers
Lucas Raggers OMT Specials 6 augustus 2008

OMT podcast wil erkenning

Erkenning. Dat is waar de OMT podcast naar snakt. Gewoon een beetje genoegdoening voor meer dan 3 jaar zweten in Studio Statensingel. Want 131 podcasts vullen over Applezaken doe je niet bepaald voor je lol.

Maar eindelijk dient zich daar een kans aan, want de OMT podcast is genomineerd voor de heftig door Olympus gesponsorde European Podcast Award. In de categorie ‘Personality’ (waarom ook eigenlijk niet) nemen we het op tegen Europese toppers als Blablablog en Douwe.punt.nl. En zeg nou zelf, wie wil er niet in dat rijtje staan.

Kortom, geef de OMT podcast de stem die hij verdient. Gun ons die geweldige hoofdprijs voor 3 jaar ploeteren. Stem op de OMT podcast!

Reageer op artikel:
OMT podcast wil erkenning
Sluiten