MobileMe proeftijd verlengd met zestig dagen

15 reacties

De MobileMe service van Apple startte onlangs met een koude motor. In de eerste dagen werkte meer niet dan wel, maar ondanks de enorme hoeveelheid kritiek heeft Apple de grootste problemen weten op te lossen binnen een kort tijdsbestek.

Toch is MobileMe nog niet 100% ‘up and running’. Alhoewel de service al aardig draait is de ervaren betrouwbaarheid nog niet optimaal. Apple zou Apple niet zijn wanneer zijn klanten niet op nummer één zouden staan en daarom krijgen testers van MobileMe zestig extra gratis proefdagen! Immers, een tevreden klant blijf klant.

Apple’s berichtgeving is hier na te lezen.

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  kevkoptel

  Ik heb enkel last gehad om het draaiende krijgen, maar nadien liep alles steeds vlot. Nouja goed, spaart alweer een tiental euros.

 • Profielfoto
  Stylooos

  Wil je die me 60 dagen proberen dan moet je wel als nog je credit card gegevens invullen beetje jammer!!!

 • Profielfoto
  cles

  Ik ben er (op de eerste week na) er erg tevreden over.

 • Profielfoto
  RTM85

  Ik heb ook geen problemen, nee. Ja, dat het niet écht push is, is wat jammer. Maar goed. Nu wel mooi 90 dagen gratisch in de pocket!

 • Profielfoto
  hahaha... wat slecht

  hoe zit heb dan met mensen die al abonne waren toen het nog .Mac heette?
  Krijgen die ook verlenging na hun gewone periode.

 • Profielfoto
  Tafkapixies4ever

  @kasuja = ja

 • Profielfoto
  Mr Evil

  In het nieuws bericht staat het volgende “we are giving every MobileMe subscriber as of today a free 60 day extension”. Het lijkt me dat elke gebruiker nieuw of niet 60 dagen extra krijgt.
  tevens is er een nieuwe button in het mobiel me.com gekomen, rechts naast “log out” staat nu de button news.

 • Profielfoto
  Poezenbeest

  Gaat dus inderdaad niet om de proefabonnementen, maar vooral om de betalende abonnementen… althans, dat lees ik uit de mail die ik heb ontvangen… dit komt bovenop de dertig dagen extra, die ik al had…

 • Profielfoto
  co0lman

  Heb de mail ook gehad alleen is hij niet naar me gepusht. Wellicht omdat mijn iPhone op dat moment uitstond. Toen ik als test een mail verstuurde kreeg ik die wel gepusht samen met het bericht van Apple.

 • Profielfoto
  Gloaming

  Nog eens 60 dagen erbij?
  Hoeveel is dit nou in totaal?

 • Profielfoto
  garenor

  @Antistar: 30+60=90;)

 • Profielfoto
  Macteach

  >Nog eens 60 dagen erbij?
  Hoeveel is dit nou in totaal?

  Moeilijk he, rekenen! :p

 • Profielfoto
  MarcoF

  interessant… de mail is gestuurd naar mijn @mac.com account, niet @me.com
  wellicht dat apple hun lijsten ook maar eens moet updaten:)

 • Profielfoto
  wouwout

  hallo OMT dit is voor iedereen ook bestaande abonnees. Heb de mail gekregen en er staat duidelijk in dat het (ook) voor abonnees is.

 • Profielfoto
  jakeh

  Als mijn auto 1% niet start en 99% wel, dan gaat ie direct terug. Zo is het ook met MobileMe. Bijna altijd werken is gewoon prut – je rekent er namelijk op dat het gewoon werkt. Ik lees weer dat OMT moeite heeft met een neutrale blik. Jehova getuigen zijn kritischer op Jezus dan de OMT redactie op apple.