Anoniem
Anoniem Nieuws 19 augustus 2008

MagSafe adapter mag worden geruild

U merkt mogelijk dat het witte isolatiemateriaal aan het magnetische einde van de MagSafe-adapter begint stuk·te gaan. Als u de kabel blijft gebruiken, kan deze verkleuren en het gevormde rubber vervormd raken.

Deze opbeurende woorden zijn te vinden op Apple’s website. Er wordt mee gereageerd op klachten over beschadigde MagSafe-adapters van de MacBook en MacBook Pro. De isolatie van de kabel kan beschadigd raken, waardoor de metalen kern bloot komt te liggen.

Maar geen nood, wanneer je met je kapotte adapter naar een erkende Apple service provider gaat, kun je zonder omhaal je oude adapter omruilen voor een spik-splinter-nieuwe. Zelfs al is de garantietermijn verstreken. Voorwaarde is dat ‘ie stuk is en dat er geen vermoeden bestaat dat het om moedwil of onzorgvuldig gebruik gaat.

De geplaagde adapters zouden zijn geleverd bij de MacBook (13-Inch eind 2006), MacBook (13-Inch), MacBook Pro (15-Inch Glossy), MacBook Pro (17-Inch).

Reageer op artikel:
MagSafe adapter mag worden geruild
Sluiten