Anoniem
Anoniem Nieuws 26 augustus 2008

Je eigen bedrijf voor maar $50.000!

Terwijl Apple nog middenin de strijd zit tegen PsyStar – u weet wel, de Mac-kloon leverancier met de dure rechtzaak aan de broek – gooit OpenTech het bijltje er alvast bij neer.

OpenTech bouwt PC’s die systeemonafhankelijk zijn, dus zijn deze – volgens eigen beweringen – geschikt voor Windows Vista, Windows XP, Linux en MacOSX. Het operating system leveren ze er echter niet bij, en zo hoopten ze zich de toorn van Apple van het lijf te houden. Tot vandaag.

Kennelijk is OpenTech geschrokken van het rechtbankgeweld dat PsyStar zich op de hals haalde. Of de verkoopcijfers vallen gewoon tegen. Hoe dan ook, voor $50.000 is OpenTech van jou! Een koopje, zo lijkt ons.

Wat krijg je voor dat geld? De naam OpenTech is van jou, zo ook de website op een gratis .tk domein, alle ‘trade secrets’, wat dat dan ook moge zijn. Verder krijg je er de blauwdrukken van de twee OpenTech modellen bij (Home en XT) en die van een nieuw model dat nog in ontwikkeling is. Doe daar alle perscontacten bij en als klap op de vuurpijl een OpenTech Home en OpenTech XT systeem. Beide met een OS naar keuze.

Betalen kan via PayPal. Wie biedt?

Reageer op artikel:
Je eigen bedrijf voor maar $50.000!
Sluiten