Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 25 augustus 2008

Internationale Final Cut Pro gebruikers meeting tijdens IBC

De IBC (International Broadcast Convention) is weer in aantocht. De grootste beurs voor content creatie, management en verspreiding van Europa strijkt neer in de Amsterdam RAI van 11 tot en met 16 september. Onder de vleugels van dit evenement ontmoeten allerlei mensen met gedeelde belangen en interesses elkaar. Zo ook een internationale schare Final Cut Pro gebruikers.

Final Cut Pro gebruikers en digitale film makers uit de Verenigde Staten, Mexico, Italie, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland verzamelen zich op 14 september tijdens de FCPUG Supermeet op het Westergasterrein in Amsterdam. Tijdens de Supermeet komen onder andere de Final Cut Pro Workflow, Final Cut Studio en een groot aantal (internationale) praktijkcases aan bod.

De organisatie, de Final Cut Pro User Group uit Los Angeles (LAFCPUG), verwacht dat een kleine 500 Final Cut Pro gebruikers en digitale film makers de Supermeet zullen bezoeken. Aansprekende namen als Paul Saccone (Director of Technical Marketing, Apple Applications Marketing group), Simon Hayhurst en Jason Levine (Adobe) en Rick Young (Macvideo.tv) verzorgen een deel van het plenaire programma. Elk op hun eigen manier zullen ze ingaan op Final Cut Studio, Final Cut Pro, de Final Cut Workflow en praktijkcases. Daarnaast is een groot aantal producenten en industry leaders met stands aanwezig en is er ruimschoots plek voor discussie en het uitwisselen van ervaringen.

De FCPUG Supermeet is op 14 september van 19:00 uur tot middernacht. De deuren openen om 17:00 uur. Kaarten voor het evenement zijn 10 euro in de online voorverkoop en 15 euro aan de deur. Meer informatie en inschrijven via de website op http://www.lafcpug.org/ibc_2008

Reageer op artikel:
Internationale Final Cut Pro gebruikers meeting tijdens IBC
Sluiten