Internationale Final Cut Pro gebruikers meeting tijdens IBC

10 reacties

De IBC (International Broadcast Convention) is weer in aantocht. De grootste beurs voor content creatie, management en verspreiding van Europa strijkt neer in de Amsterdam RAI van 11 tot en met 16 september. Onder de vleugels van dit evenement ontmoeten allerlei mensen met gedeelde belangen en interesses elkaar. Zo ook een internationale schare Final Cut Pro gebruikers.

Final Cut Pro gebruikers en digitale film makers uit de Verenigde Staten, Mexico, Italie, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland verzamelen zich op 14 september tijdens de FCPUG Supermeet op het Westergasterrein in Amsterdam. Tijdens de Supermeet komen onder andere de Final Cut Pro Workflow, Final Cut Studio en een groot aantal (internationale) praktijkcases aan bod.

De organisatie, de Final Cut Pro User Group uit Los Angeles (LAFCPUG), verwacht dat een kleine 500 Final Cut Pro gebruikers en digitale film makers de Supermeet zullen bezoeken. Aansprekende namen als Paul Saccone (Director of Technical Marketing, Apple Applications Marketing group), Simon Hayhurst en Jason Levine (Adobe) en Rick Young (Macvideo.tv) verzorgen een deel van het plenaire programma. Elk op hun eigen manier zullen ze ingaan op Final Cut Studio, Final Cut Pro, de Final Cut Workflow en praktijkcases. Daarnaast is een groot aantal producenten en industry leaders met stands aanwezig en is er ruimschoots plek voor discussie en het uitwisselen van ervaringen.

De FCPUG Supermeet is op 14 september van 19:00 uur tot middernacht. De deuren openen om 17:00 uur. Kaarten voor het evenement zijn 10 euro in de online voorverkoop en 15 euro aan de deur. Meer informatie en inschrijven via de website op http://www.lafcpug.org/ibc_2008

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  iMaurits

  Nice! Ik ga ook naar de ibc:D ben benieuwd!

 • Profielfoto
  MichMich

  Ik ga ook… Gezellie:)

 • Profielfoto
  Swiss

  Ik ga ook:-)

 • Profielfoto
  QuikCyborg

  Ik ga ook!

 • Profielfoto
  Triumph

  had me direct al ingeschreven toen het bekend werd, ik had het ook aan one more thing doorgegeven maar die hadden het toen niet overgenomen.

 • Profielfoto
  SCW

  Klinkt erg interessant. Kun je deze beurs ook bezoeken als minder gevorderde gebruiker/student?

 • Profielfoto
  Triumph

  Naar de IBC kan iedereen, ik meen dat de gratis toegang al afgelopen is dus nu iets van 59 euro. (je zou een gratis kaartje kunnen proberen te bemachtigen bij een van de exposanten) Helaas Apple staat er niet dit jaar.
  De FCP meeting kost 10 euro en 50 cent voor registratie kosten

 • Profielfoto
  Rox_NL

  Vorig jaar gewerkt op de IBC (in de catering ;)), maar was wel een mooie beurs. Waren echt ontzettend veel leuke dingen om te zien (en ik doe niet eens wat met film…). Het is altijd goed om te zien wat er allemaal mogelijk is op audiovisueel gebied :D.

 • Profielfoto
  iGert

  Nice! mooi aansluitend op de IBC zelf. Bedankt voor de tip.

 • Profielfoto
  ozzie X

  Hoe staat het eigenlijk met de ontwikkeling van FCP en de studio apps. Liggen er nog updates in het verschiet of is Apple te druk bezig met iPhone en MobileMe om nog tijd voor de pro apps te hebben?