Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 14 augustus 2008

Core Animation tegen inbranden scherm

Het publiek was om toen Scott Forstall op 7 augustus 2006 Core Animation demonstreerde. Album Art afbeeldingen vlogen in het rond en vormden skyscrapers. Dat was 7 augustus 2006.

Zo expliciet hebben we Core Animation nooit meer gezien. Natuurlijk, de techniek wordt gebruikt op de iPhone, in Time Machine, in Spaces, maar het wow-moment van destijds werd niet meer geëvenaard. Tot nu!

David McNerney heeft een screensaver gemaakt die precies doet wat Scott twee jaar geleden liet zien. Met jouw eigen foto’s worden verschillende kunstjes uitgevoerd. Afhankelijk van de instellingen en de kracht van jouw grafische kaart krijg je een vloeiende spektakelshow voorgeschoteld. Lees verder voor een voorbeeld.

Download MovingPhotos 3D MacOS X Screen Saver.

Ingezonden door Gerben Hoogendam

Reageer op artikel:
Core Animation tegen inbranden scherm
Sluiten