Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 14 augustus 2008

Apple Inc. kopen?

Boom! Apple is Google in marktwaarde voorbijgestreefd. Wil je Apple kopen, dan moet je 159.37 miljard op tafel leggen. Heb je dat niet, dan kun je altijd nog Google kopen voor 157.56 miljard dollar. Veel zegt het niet, maar het is een van de indicaties dat Apple het niet slecht doet.

PCM (Personal Computer Magazine) bericht ook over dit nieuwsfeit en redacteur Donato Ranzato legt in zijn nieuwsbericht haarfijn uit wat de kracht van Apple is:

[textquote]”Apple onderscheidt zich van zijn concurrenten als Microsoft en Dell voornamelijk door het eigentijdse design van zijn desktops, laptops en gadgets. Qua hardware krijgt de consument bij Dell meer waar voor zijn geld. En Microsofts Windows-besturingssysteem is krachtiger en flexibeler dan Apple’s Mac OS X. Maar indien de consument hardware wil dat past in zijn trendy inrichting en een besturingssysteem wil gebruiken dat er mooi uitziet dan heeft hij geen andere keus dan voor een Apple-product te kiezen.”[/textquote]

Reageer op artikel:
Apple Inc. kopen?
Sluiten