T-Mobile legt het allemaal eventjes uit

Stel dat je komende vrijdag even langs wilt wippen bij je lokale T-Mobile Shop om de iPhone mee te pikken: De telecomoperator heeft zijn leukste medewerkster naar voren geschoven om de hele gang van zaken even goed uit te leggen op onderstaande YouTube-video. Vergeet bijvoorbeeld niet je legitimatie, leeftijd (18+), bankpas, jezelf, en in het geval van een overstap vanaf een andere provider met nummerbehoud ook je laatste telefoonrekening mee te nemen. Alle verhalen over vervroegde openingstijden waren volgens dit filmpje onzin, want vanuit alle Nederlandse T-Mobile Shops wordt de gadget vrijdag 11 juli om klokslag half tien gelanceerd.

Via de helaas wat schokkerige autocue wordt ons ook aangeraden er vroeg bij te zijn, want ze verwachten enige drukte. Volgens het filmpje komt het toestel tevens beschikbaar via T-Mobile’s website. Er is echter aangekondigd dat morgen alle details omtrent de lancering officieel bekend worden gemaakt.

Zie via YouTube ook enkele ontluisterende sfeerimpressies van het leven achter de schermen bij T-Mobile. Een aanrader. (Update: filmpjes van Heino-imitatie en verjaardagsfeestje zijn helaas van YouTube gehaald.)

Via: iPhoneclub
Update met dank aan Koen.

Reageer op artikel:
T-Mobile legt het allemaal eventjes uit
Sluiten