Lucas Raggers
Lucas Raggers OMT Specials 15 juli 2008
Leestijd: 1 minuut

OMT Fotowedstrijd: kies de winnaar

De spanning stijgt. De fotowedstrijd met als thema ‘zwart-wit’ nadert de climax. In ruim drie weken tijd stuurden jullie maar liefst 238 foto’s in. De deskundige jury bestaande uit OMT-leden Lothian, Jspr en Kick-it maakten een selectie van 9 foto’s.

Deze 9 prachtige foto’s gaan strijden om de eerste plaats. Bekijk de foto’s na de ‘lees verder’ en maak je keuze door in de Finale Poll op jouw favoriet te stemmen. Vrijdagavond om 20:00 sluit de poll.

Prijs
De winnaar van de vorige fotowedstrijd moest het doen met de eer. De winnaar van deze fotowedstrijd krijgt van OMT een iTunes Gift Certificate van 50 euro. Daarnaast wordt de winnende foto in grootformaat op fotopapier of canvas gedrukt. Dit wordt aangeboden door OMT-lid Twum.

Kies de winnaar

Lotte

Spiegeling in mist

Spaanse muzikanten

Lijnen

Aan zee

Over de velden

The birds

Klein in de grote wereld

Train Cemetery

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT Fotowedstrijd: kies de winnaar
Sluiten