Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 14 juli 2008

Miljoen iPhones verkocht in eerste weekend

In slechts twee dagen heeft Apple maar liefst één miljoen iPhones verkocht. “Het was een fantastisch openingsweekend voor iPhone 3G”, aldus Steve Jobs. “Van de originele iPhone was pas na 74 dagen het miljoenste exemplaar verkocht, dus de wereldwijde verkoop van de nieuwe iPhone 3G gaat overduidelijk goed van start.”

Ook de AppStore kent een goede start. Afgelopen week zijn er meer dan 10 miljoen programma’s gedownload. Intussen bevat de catalogus meer dan 800 programma’s en dit groeit met de dag.

“De App Store is een doorslaand succes. In nog geen drie dagen tijd zijn er al meer dan tien miljoen programma’s gedownload”, aldus Steve Jobs. “Onder de speciaal ontwikkelde programma’s zitten ware juweeltjes, en de App Store zet ze allemaal meteen draadloos op de iPhone of iPod touch van de gebruiker.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Miljoen iPhones verkocht in eerste weekend
Sluiten