Microsoft voor honderden miljoenen in de aanval

Microsoft heeft genoeg van de Get a Mac reclames van Apple, waarin zijn omstreden besturingssysteem Windows Vista al jaren consequent BELACHELIJK wordt gemaakt. Het bedrijf gaat over tot een tegenactie in de vorm van een gigantische reclamecampagne, waarin het volgens vice president marketing Brad Brooks duidelijk wil maken dat Vista eindelijk ‘af’ en stabiel is. En dat mag best een paar honderd miljoen kosten.

[textquote]”We’ve got a pretty noisy competitor out there. You know it. I know it. It’s caused some impact. We’re going to start countering it. They tell us it’s the iWay or the highway. We think that’s a sad message. Software out there is made to be compatible with your whole life.”[/textquote]
Paul Thurrott, de befaamde Windows-blogger, heeft al langer door dat er iets mis is met het imago van Microsoft, zoals blijkt uit zijn artikelen, waarin hij Microsoft dan ook aanspoort tot actie. Wel is hij zelf al helemaal omgeschakeld wat betreft de iPhone: “I’d like to point out a simple bit of advice, and I cannot stress this enough: You need to get an iPhone. Sooner rather than later.” Zie van zijn hand ook een uitgebreide screenshot-gallerij van iPhone OS 2.0.

Via MacRumors.

Reageer op artikel:
Microsoft voor honderden miljoenen in de aanval
Sluiten