Laat het vanavond gebeuren…

Door: Lucas Raggers - 123 reacties

Of je wordt gek van het iPhone geweld, of je kunt er geen genoeg van krijgen. Hoe het ook zij, vanavond beleven we een climax. In Rotterdam, de bakermat van OMT, wordt om 23:45 de allereerste iPhone getoond aan het volk en worden de eerste 500 exemplaren verkocht.

En het volk, dat zijn wij. OMT roept iedereen op om vanavond naar de Lijnbaan te komen om er daar een feestje van te maken. Wees niet bang dat je natregent, de Lijnbaan heeft een luifel en de temperatuur zal aangenaam zijn. OMT is met camera en microfoon ook aanwezig.

Speciaal voor de echte diehards in de rij heeft OMT een shirt laten maken om deze gedenkwaardige nacht te herinneren. Ben je OMT’er, dan is dit shirt voor jou. We zien je vanavond!


Reacties

123 reacties
 • Profielfoto
  Vin

  rijdt er iemand met de auto terug van rotterdam richting den bosch? dan zou ik ook wel mee willen! de 1e trein gaat pas om 3 uur ’s nachts en dat is me iets te gortig!

 • Profielfoto
  snipper

  Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat de politie vannacht 5 man extra inzet vanwege deze.. eh.. middernachtse verkoopactie, voor het geval dat het uit de hand loopt..

  [Ja, ik verzin het ook niet mensen]

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Je weet hoe OMT’ers zijn :).

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Heb hier HELEMAAL geen zin in. Maar ik MOET er 1 hebben.

 • Profielfoto
  maclover111

  ja beem ook je kousen mee dan overvallen we de t-mobile shop:P

  Leuk t-shirt

 • Profielfoto
  sepollema

  Zucht,……. en dat alles voor een telefoon, ik kon het tot nu toe aardig trekken die iphone gekte, maar het word me nu toch wel te gortig zeg. Is het geen idee om alle iphone berichten op een aparte pagina te doen ofzo?

 • Profielfoto
  MarcelK

  Zit er over te denken om vanuit Eindhoven naar Rotterdam te komen om dit historische feit te vieren. Zijn er meer mensen die naar Rotterdam komen en zin hebben in een biertje voordat het zover is?

 • Profielfoto
  Friendly_Ghost

  Te belachelijk voor woorden dit.

  Lees dit maar eens: http://www.eeuwigweekend.nl/2008/07/10/iphoney/

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Stel dat ze vanavond alle 500 iPhones verkopen. In twee uur. 500/120=4 per minuut. Twee minuten per klant, sneller kan niet. Dan heb je acht kassa’s nodig die full time bezig zijn. Zou knap zijn. Conclusie. In twee uur raak je nooit 500 iPhones kwijt. Dat wordt knokken. Niet om de iPhones. Maar om een plekje aan de kassa. Om 02:00 moeten ze dicht van de politie. Fijne avond. en tot morgen 09:30, knokken we dan verder.:)

 • Profielfoto
  diotav

  Het aansluiten van een abonnement gaat zo’n 10 tot 15 minuten kosten .. :O

 • Profielfoto
  nielsb

  Vanavond kan je al om 21 uur terecht in Rotterdam.
  Er zijn DJ’s en hapjes geloof ik.
  Van 21 tot 00 uur krijg je een polsbandje om,je moet dan in een bepaalde zone blijven, dan heb je gegarandeerd een Iphone 3g, mits je goedgekeurd wordt natuurlijk.
  Van 21 tot 00 uur gaan T-Mobile medewerkers al contracten schrijven en invoeren in hun Systeem (tas genaamd). Vanaf 00 uur kunnen ze dan meteen de eerste kassa aanslagen doen, daarvoor mag absoluut niet.

  Deze info komt van iemand die vanavond 100 % aan het werk is!

 • Profielfoto
  Brac

  Hey jongens, weet je wat ik laatst hoorde? Het schijnt dus dat Apple nog steeds computers bouwt! Ja, ik dacht ook dat ze al lang waren overgekocht door MS want je hoorde er niets meer over. Maar het schijnt echt waar te zijn: ze maken nog Macs.

  Misschien iets voor de OMT-nieuwspagina, dat ze af en toe ook iets over de Mac kunnen schrijven?

  P.s. Dat shirt…. dat is toch wel een grap he?

 • Profielfoto
  Pasav

  Goed geregeld dan .. ik ben van de partij ..:D

 • Profielfoto
  iMartien

  Ok… dit gaat zelfs mij te ver!

 • Profielfoto
  Ditii

  Waarom komt OMT deze nacht niet naar België ?
  Ik wil ook zo’n t-shirt !

 • Profielfoto
  eelkevd

  waar is die lijnbaan ergens in Rotterdam, loopafstand vanaf Centraal ?

  Klinkt als dat het goed opgezet gaat wordn!:D

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Het gaat mij veel en veel te ver,dit soort gehypte en hysterische onzin.
  Ik zie jullie vanavond dus!:D

 • Profielfoto
  Marieke van Osch

  Haha ik wil er eigenlijk wel bij zijn, maar pas op de kleine van vrienden van me die naar De Kuip zijn. Misschien neem ik hem wel mee in de buggy:-)

  Vrouwen en kinderen eerst toch??

 • Profielfoto
  Javabra

  Serieus, die t-shirt kan je toch niet menen ??? :sealed:

 • Profielfoto
  sturb

  dat shirt moet toch echt een grap zijn. Ja toch.. dat kan toch niet anders…. of wel soms?

  Krijgt OMT betaald om als speelbal van apple/tmobile dit zo vreselijk te hypen?
  Serieus, ik weet het niet hoor maar dit is toch vreselijk….

 • Profielfoto
  Erikaatje

  Ik wil dat t-shirt!!! :O :p

 • Profielfoto
  knutm0

  Er staan al een man of 12 in de rij in Rotterdam…

 • Profielfoto
  macjk

  misschien wel handig om te vermelden wat zo’n shirt kost? neem aan dat ze niet gratis zijn.

 • Profielfoto
  sturb

  Er staan al een man of 12 in de rij in Rotterdam…

  neeeeeeeee….. lutsers

 • Profielfoto
  karf

  En ja hoor, er zitten al mensen, zo’n 25

 • Profielfoto
  Genius

  Tot vanavond! :p

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  WEBCAM

 • Profielfoto
  Tuvok

  Woehoe, kreeg net een telefoontje van A-Mac. Ben een van de gelukkigen die morgen zijn iPhone mag ophalen. Jammie, lekker ontspannen zonder buiten te hoeven slapen :D

 • Profielfoto
  Erikaatje

  staan er al vrouwen in de rij? :O

 • Profielfoto
  Tuvok

  @Erikaatje. Hahaha, kom je dan voor de iPhone of voor de vrouwen ;)

 • Profielfoto
  Erikaatje

  Voor de iphone natuurlijk.. maar ik ben wat teleurgesteld in de Nederlandse apple fan vrouwen!

 • Profielfoto
  netherfred

  Misschien dat er zich nog wat dames van lichtere zeden melden bij de mensen in de rij; kun je in ieder geval nog iets scoren vanavond wat teveel geld kost :p

 • Profielfoto
  Genius

  Zouden er echt 500 mensen op af komen?

  Hoeveel van de 500 ipods zijn 16GB?

  Wil er wel echt een hebben! Hoe laat gaan jullie?

 • Profielfoto
  japser909

  Krijgt OMT gewoon een aantal gratiz iphones ?
  TMO t mobile… ???

 • Profielfoto
  Trizan

  Het is mij nog steeds niet duidelijk. Mijn abonnement is vanaf 4 Augustus aanpasbaar.
  Kan ik nu dan wel de iPhone kopen of moet ik nog wachten. Antwoord a.u.b.. Dan ziet u mij misschien vanavond ook.;)

 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  ach… ik haal hem wel in september…
  nu ben je toch al te laat…

  ik hoorde dat de filialen van de mediamarkt er maar per filiaal 8 hebben.
  en de de appleshops maar 10. En de T-mobile shops maar 50.

  hallo!!! dat is veel te weinig… dan zullen ze daarna weer 4 weken uitverkocht zijn…

  ik haal hem wel in september… ik ben toch niet gek… :p

 • Profielfoto
  xboxser

  ik was net bij de plaatselijke phone winkel en toen heb ik hem al in handen gehad echt mooi

  alleen die zwarte zie je wel alle vingers op en op de wite bijna niet

  werkt mooi en ckers lkkr bedienbaar

 • Profielfoto
  santi

  Nee Erikaatje, er staan geen vrouwen in de rij. Slechts jongens met bleke huiden, grote brillen en een slechte kledingsmaak.
  Dat shirt snap ik trouwens niet zo goed. Alsof je de hele wereld wilt laten weten dat je op een donderdagavond in een regenachtige rij hebt gestaan om een telefoon op te halen. Dat is net zoiets als: “10-07-’08: Mijn broertje heeft een fistel bij zijn anus laten vewijderen en ik was erbij!”

 • Profielfoto
  MacGunthardt

  @ Steve Brooklyn, volgens eerdere berichten van OMT zijn er 500 iphones beschikbaar komende nacht. Tot straks allemaal:)

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Verandering van plannen,ik heb mijn iphone gewoon morgenochtend om half tien,zonder in de rij te staan.
  Leve reserveren!

 • Profielfoto
  napoje

  stopdieiphonewaarhetlichtnooitkomt.nl

 • Profielfoto
  qazwsx

  mmm, ik ben gewoon blij met de mac computers. Ipod, aardig. De rest…hype!

  Maar goed, ik herinner me nog de dagen dat ik echt bijna niemand kende met een mac (behalve mijn beste vrienden dan;-) )

  http://www.opleidingprojectmanagement.com

 • Profielfoto
  Powerfull

  dacht toch echt dat ik onemorething.nl had ingetypt en niet onemoreiphone.nl

 • Profielfoto
  Anoniem

  Ik word gek van deze onzin om een telefoon die aangesloten is bij een van de slechtste netwerken van Nederland.

 • Profielfoto
  base80

  de rij bijde t-mobile store om 17.30

  http://www.base80.nl/img/iphone/IMG_0115kl.jpg

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Dat is wel een beetje triest,als er echt nu al mensen voor de deur zitten…….

 • Profielfoto
  base80

  Er zijn Dixi toiletten (x3), dranghekken, mensen met campingstoelen in de regen. Het is er best gezellig eigelijk. Iedereen kletst met elkaar.
  De rij is om 12 uur ontstaan.

 • Profielfoto
  Statenweg

  Goh… ik woon er ongeveer één kilometer vandaan. Nog even en ik kan die rij vanachter mijn raam waarnemen;)

 • Profielfoto
  martijnonline

  Ik heb ‘m al even in mijn handen gehad vanmiddag. (ben vergeten goed naar de achterkant te kijken voor de icoontjes :S). Ik moet zeggen dat ik de eerste iphone nog minder lang in mijn handen heb gehad, misschien heb ik het wel mis.

  Had het gevoel dat de eerste minder vies werd op de achterkant. Bij deze is het echt heel erg… Ook vond ik de knoppen voor het harder en zachter zetten erg plastic / kwetsbaar overkomen. De phone ligt wel lekker in de hand moet ik zeggen. Verder viel me inderdaad op dat de batterij snel leeg ging. Was allemaal 3G dingen aan het doen en kon de batterij gewoon leeg zien lopen… Hoop echt dat Apple hiervoor een update gaat uitbrengen zodat je snel 3G uit kan zetten. Of wat nog beter zou zijn dat 3G automatisch inschakelt wanneer je het echt nodig hebt (maps,safari,youtube) en wanneer je het niet gebruikt automatisch uitschakelt.

  Verder moet ik zeggen: erg vette telefoon! 3G internet, map en youtube ging trouwens erg snel! Telefoon werkt gewoon fijn! Ik was niet van plan morgen naar de winkel te hollen… ben nu aan het twijfelen, maar denk toch dat ik even wacht. Ik ben een veel beller en de abonnementen zijn niet echt voor mij geschikt, helaas.

 • Profielfoto
  Reneke34

  Beetje vreemd dat de volume knopjes nu fragieler over komen, aangezien deze bij de iPhone 1.0 van plastic waren en bij de 3G van massief aluminium… ???

 • Profielfoto
  base80

  Ik heb net het nummer 501 gekregen in het rijtje, laat dus maar ik ga de kroeg in..

  http://www.base80.nl/img/iphone/IMG_0118kl.jpg

 • Profielfoto
  martijnonline

  @Reneke34

  Ik heb de eerste iPhone een jaar geleden een keer in mijn handen gehad, dus kan me niet meer herinneren hoe het met de volumeknopjes zat. Maar toen ik hoorde dat ze bij de 3G verbeterd waren had ik er misschien wel meer van verwacht…

 • Profielfoto
  mewdeeman

  Hee base80 je loopt te jokken!

 • Profielfoto
  Toinef

  @ santi

  dat was net iets te veel info :angry:

 • Profielfoto
  .Dan

  Blah waarom nou t-Mobile :(.
  Was het nou Vodafone of welk ander ook dan was ik erbij, maar T-Mobile krijgt me geld nooit!

  Success! l)

 • Profielfoto
  DutchMac
 • Profielfoto
  B-Mac

  T-Mobile heeft dit waanzinnig georganiseerd voor alle iPhone-liefhebbers, dat moet iedereen toegeven! Ziet er in ieder geval heel goed uit allemaal, leuk dat ze ook iPhone-klant nummer 1 in Nederland speciaal in het zonnetje zetten. Hoop dat hij een levenslang gratis abonnement bij T-Mobile krijgt! Hij gaat morgen in ieder geval in alle kranten staan! LEUK!

 • Profielfoto
  santi

  @Toinef

  Ja sorry, ik weet het. Grote brillen zijn ook eng.

  (verder gaf ik slechts een voorbeeld. Ik heb niet eens een broertje)

 • Profielfoto
  Toinef

  daar is het busje

 • Profielfoto
  Undaunted

  we konden toch om 00:00 online bestellen? nou niet dus :S

 • Profielfoto
  ilseke

  nou Edwin Driessen (dubbel S) gefeli!

 • Profielfoto
  niels

  goed gedaan jongens, om te vragen wie hij als eerste gaat bellen;)

 • Profielfoto
  Undaunted

  iemand al succes met de online store?

 • Profielfoto
  lemoentje

  ok, show is voorbij .. iedereen opzouten. Ik probeer hier te slapen. Gaat een beetje over de top dit. Snap dat T-Mobile hun momentje even pakt maar kom op…

  Dat T-Shirt kan op zeker niet…

 • Profielfoto
  Mr Van

  Ik kijk net even live naar tmobile event waar de eerste meneer de iphone ontvangt.
  Het is bijna beschamend alsof iemand een voedselpakket heeft kunnen bemachtigen.
  Gefeliciteerd Edwin Driesen.. Handjes schudden alsof hij olympisch goud heeft gewonnen, Hij heeft zelfs bewakingom hem heen lopen !! Nu nog een krans en een standbeeld. Oke nu het zover is ben benieuwd wanneer we (weer) computer nieuws krijgen.. Wanneer komt de opvolger van de 3G iphone..

 • Profielfoto
  DutchMac
 • Profielfoto
  Undaunted

  Heb net een iphone online besteld, (was al klant) maar nergens blijkt op m’n informatie pagina dat het gelukt is. En de bevestigings-e-mail blijft ook uit. Iemand die die mail al wel gehad heeft?

 • Profielfoto
  bedhead

  Man man man, en ik die dacht dat wij in België en Nederland zo hsyterische taferelen zouden krijgen als in Amerika met honderden wachtenden netjes op een rij vergezeld van tasjes, zakken en zitstoeltjes. Het omgekeerde blijkt echter waar te zijn.

 • Profielfoto
  ATT

  Zo kom net terug. Er stonden zeker 1.000 mensen in de rij. Er waren nog vele honderden bezoekers die stonden te kijken. Sfeer was zeer goed. T-Mobile schijnt ook nog eens 500 bandjes te hebben uitgedeeld aan de mensen die na de eerste 500 waren. Zij kunnen dan gegarandeerd morgen hun iPhone ophalen.
  T-Mobile deelde ook drankjes en Wraps uit. DJ was slecht maar om 23:00 moest toch het geluid uit (je kon dan een koptelefoon krijgen). Verder waren er veeeeel te veeeeel hippe mensen (kijk ik heb een segway niveau :wink: ), maar zoals gezegd was de sfeer zeeeeer goed. Kortom leuk avondje! Nu alleen zelf nog een simlock vrije iPhone op de kop zien te tikken :sealed:

  Edit: Oh ja die OMT shirtjes waren zeer leuk!
  Edit2: Voor iedereen die zeikt op die t-shirts, OMT moet ook aan zijn naamsbekendheid blijven werken. Deze actie helpt daar ook weer goed bij!

 • Profielfoto
  bedhead

  Het verslagje van ATT bevestigt mijn en met mij vele anderen kritische mening tegenover de hype. Zeer jammer dat Apple niet kan volgen in de hype, het zal maanden duren alvorens iedereen die een iPhone wil, er ook van bediend zal zijn. Het ijzer smeden als het heet is, is bij Apple duidelijk niet aan de orde. Van massaconsumtie hebben ze geen kaas gegeten, laat dit nu datgene zijn wat de kassa doet rinkelen.

 • Profielfoto
  dinck

  leuke podcast van david pogue over de 3g iphone, says it all…

 • Profielfoto
  ATT

  bedhead: aan de ene kant heb je gelijk en ben ik het met je eens. Aan de andere kant is ook gebleken dat je zo ook een hype staande kan houden! Als de voorraad iedere keer op is komt het wederom in het nieuws. Waarschijnlijk zullen volgende week alweer nieuwe ladingen binnenkomen. Op die manier halen ze wel het nieuws, iPhone uitverkocht en een weekje later zijn ze er weer ;)
  Marketing en massa consumptie is soms gewoon niet te volgen, mensen doen gewoon gekke dingen ;)

 • Profielfoto
  disruption

  lol @ t-shirts

 • Profielfoto
  Macman

  Als jullie volgende keer een T-shirt ontwerpen, haal er even een vormgever bij! Moi, bijvoorbeeld.

 • Profielfoto
  bedhead

  @ ATT, we verstaan elkaar. Je hebt gelijk hoor maar langs de andere kant wel triestig dat je, na zolang uitgekeken te hebben naar het toestel, je dan beseft dat je zelf niet (de eerste weken?) het toestel zelf in handen krijgt. Ik hoor van wachtlijsten van 600 mensen (winkel in Gent), dan hoor ik dat er maar 30 binnenkomen. Dat is wel een druppel op de hete leverplaat. Tijdig aanvullen zal geen sinecure worden aangezien het een wereldwijde lancering is.
  Om morgenavond met een iPhone in de hand te zitten ben ik al alle hoop verloren en je mag het weten, het stemt me triest.
  Bedhead

 • Profielfoto
  ATT

  @bedhead: Tip is er niet een klein dorpje in de buurt? Probeer het morgenochtend daar eens ;) Ze hoeven er nog maar 1 te hebben en die kan dan voor jou zijn!

 • Profielfoto
  iAgree

  LOL wat een vertoning was dat zeg met die live stream, plaats vervangende schaamte kreeg ik er bijna van, gellukig zijn er ook tshirts met ik was erbij,lol.

 • Profielfoto
  WildCard

  Bedankt voor het T-Shirt jongens! Was nr 45 in de rij (polsbandje 47). Helemaal happy met mijn 16GB (white) :p

 • Profielfoto
  Basket Case

  Hier helaas geen t-shirt, maar wel ook een mooie glimmende witte iPhone. Erg leuk om eens in zo’n rij voor een Apple launch te staan en ook nog verschillende forumleden te ontmoeten (*zwaait naar Erikaatje*). Ik had nr. 53 in de rij en bandje 59.
  Hopelijk is het tempo nog wat omhoog gegaan na 01:00 uur, want toen waren er nog zo’n 430 te gaan. Zo niet, dan wordt het een lange nacht. Succes jongens!

 • Profielfoto
  MichMich

  Jajajaja… Ik had de laatste 16GB zwart…:P Was nummer 443… Sorry voor de mensen achter mij…;)

  Ga nu maar eens pitten;)

 • Profielfoto
  sypie

  Nu Edwin Driessen zo’n apparaat heeft zal er nog wel weer meer geweld komen tegen Ambu personeel.
  Er was in ieder geval een hulpverlener bij de T-mobile.

 • Profielfoto
  DutchClick

  Verder nog even geen nieuws? Zag wel steeds het hoofd van Jan David op de live feed van iPhoneclub voorbij komen. Overigens zonder OMT-shirt, zover ik kon zien… Niet je kleur?;-)
  Intelligente vragen werden er gesteld aan de de ‘winnaar’ van de eerste NL iPhone 3G… Ahum…

 • Profielfoto
  reddog

  Wat dachten jullie van een line in de Rotterdamse haven? Daar sturen onze Chinese vrienden ze toch naar toe. Mocht je al van je “oude” touch afwillen in ben bijna klaar voor de “second best”.

 • Profielfoto
  appleimacg5

  Hey, ik was er… maar heen OMT shirt gezien , laat staan gekregen..

 • Profielfoto
  Toinef

  er zijn toch vrouwen zonder brillen en niet blanken wel met hoofddoekje!!!
  Dus het zijn niet alleen blanke mannen met brillen.
  :p

 • Profielfoto
  Mr Van

  Grappig dat er inmiddels nog steeds geen input op de site staat van de eerste 500 iphone bezitters. Die hebben inmiddels al 10 uur ermee kunnen spelen of zijn jullie aan het uitslapen.

 • Profielfoto
  santi

  Broeders zijn gewoon ontzettend hippe mensen. Maar dat weet bijna niemand.

  Zegt deze broeder…

 • Profielfoto
  Undaunted

  Hoop voor Apple dat het net zo’n stormloop wordt als de nintendo Wii. Als het ding steeds uitverkocht is, levert dat zeker een groeiende hype op.

  Ik heb m in ieder geval online besteld, ben benieuwd hoe lang dat wachten is. moest uitgaan van 6 weken, dat lijkt me prima:D

 • Profielfoto
  Statenweg

  Die broeders zijn in ieder geval helden in geval van nood :D

  Is die Edwin Driesen niet die broeder die vaak op zondag met zijn ambulancemotor bij de viskraam op het Buitenhof staat? ???

 • Profielfoto
  bedhead

  @ ATT ik ga proberen ergens in kleine dorpen. Probleem is, denk dat iedereen zo redeneert want in Gent zal ik sowieso bot vangen.
  Hopen en duimen. Waar ga jij erom en voor welk model ga je? Ik ga voor de 8 Gb, meer dan genoeg
  Groetjes
  Bedhead :)

 • Profielfoto
  Reneke34

  Nou de mijne heb ik bijna. Vanmorgen lekker op tijd bij BelCompany in Maastricht. Alles in orde gemaakt. Kopietje ID-kaart en bankpas. PIN transactie van 1 cent ter identificatie. Nou dan gaan we nu het abbo activeren. 09:35u Poefff! Servers verbinding BC<>T-Mobile op z’n gat. :angry:
  Vanmiddag proberen ze het nog eens, maar ik ben nu in ieder geval verzekerd van een toestel.

 • Profielfoto
  ejmp69

  Wat een ellende zeg bij T- mobile Arnhem. Volgens mij is er nog geen 1 verkocht. De eerste vijf personen die binnen mochten zijn er na 3 kwartier nog niet uit met een iPhone!
  Dat wordt een lange vrijdag..

 • Profielfoto
  cyberdork

  Situation in Enschede:
  At 9:30h
  -Queue of 30 people at the t-mobile shop
  – walked by the Bel Company shop, 8 people inside
  – Mediamarkt says they don’t have any in stock but expect to get 5-6 iPhones (!!!!) next week. You can reserve by leaving 250 Euro with them. WTF!?

  9:35h
  – Bel Company shop puts up ‘Sold Out’ sign
  – 70 people queuing at the t-mobile shop
  – 12 people inside the PhoneCompany shop; employees wouldn’t say how many phones they have in stock; but in 10mins I didn’t see one purchase completed. server problems?

  Guess I will just wait a bit.

 • Profielfoto
  Anoniem

  > De eerste vijf personen die binnen mochten
  > zijn er na 3 kwartier nog niet uit met een iPhone!

  Da’s niet zo gek, want rond 10:05 klapte de database voor de registraties d’r uit;)

 • Profielfoto
  ejmp69

  Volgens mij klapte die er al eerder uit zelfs, maar hoe is de stand nu eigenlijk?

 • Profielfoto
  wjzijderveld

  Ik kom net van de T-Mobile in Zwijndrecht. Ik wordt gebeld zodra systeem het weer doet, dan ligt er een 8Gb klaar.
  Wou eerst gewoon de 16Gb wit nemen, maar dacht, what the hell, zoveel muziek heb ik nou ook weer niet, dan maar ouderwets elke maand muziek wisselen:P

  Dus zodra het systeem weer werkt, kan ik mijn 8Gb ophalen:D

  Edit: @hierboven. Toen hier de deuren opengingen mochten er 3 naar binnen, geen van die 3 heeft een iPhone mee naar buiten genomen.

 • Profielfoto
  pelpinda

  Is hij niet verkrijgbaar in US simlock vrij? Dit is toch niet te geloven, beetje wachten op een winkel die het niet aankan. Database eruit, verbindingen uit de lucht! Pfffff

 • Profielfoto
  Erik Joling

  Het lijkt wel of ze gratis worden uitgedeeld, zo’n moeite getroost iedereen zich om een iPhone te bemachtigen!

 • Profielfoto
  Sjoerd73

  T-Mobile in Breda had er 23, pffff
  iFactors in Breda 5
  Phonehouse geen een

  Wat een drama!!

 • Profielfoto
  Anoniem

  > Database eruit, verbindingen uit de lucht!

  Tja, dat zie ik als systeembeheerder/consultant wel vaak hoor. Er worden prachtige projecten gestart voor geile, nieuwe diensten, maar pas wanneer het grootste deel van het werk al is gedaan bedenkt men zich dat ze eigenlijk ook nog aan servers en capaciteit hadden moeten denken.

  Niets nieuws onder de zon.

  > Volgens mij klapte die er al eerder uit zelfs

  Wel, in het monitoring scherm zag ik de eerste meldingen rond die tijd. Maar waarschijnlijk was de database al een tijdje daarvoor redelijk druk. Ik neem aan dat men hard aan het werk is:)

 • Profielfoto
  ejmp69

  Dan denk je ga ik de klantenservice bellen en da’s gaaf: toets 1 voor dit, toets 2 voor dat en toets 4 voor een telefoniste. Maar die is is er ook uitgeklapt want het keuzemenu begint gewoon weer opnieuw :angry:

 • Profielfoto
  mewdeeman

  ik ben echt goed kwaad. Kut T-mobile!! Ik sta om 8:45 in de rij bij T-mobile Overvecht (Utrecht) Ben op dat moment ongeveer 45e. Er wordt hier en daar gezegd dat er 50 exemplaren zijn. Dus ik denk, mooi! Maar geen enkele communicatie van T-mobile medewerkers. Niks. Inmiddels wordt de rij steeds langer en zit ongever op 60. Het is nu 9:15. Nog steeds geen kik vanuit de winkel. Geen enkele actie. We beginnen ons af te vragen hoe lang dit zal gaan duren als ze dadelijk opengaan. Die t-mobile gasten komen zelf in ieder geval niet op het idee om alvast mensen in de rij te gaan helpen. Al delen ze maar alvast formuliertjes uit of zo.
  Inmiddels om 9:25 is de rij opgelopen tot 75 man of zo. Als één van de laatsten komt een gastje aangereden op een scooter (blijkbaar nogal fan van Italië of zo, want volledig in Ito outfit inclusief vet zwart haar en overdreven zonnebril, want de zon schijnt ook zo fel nu)
  Dan komt om 9:28 iemand van T-mobile naar buiten en zegt: “Kan iedereen die een sms-je heeft gehad van ons daar aan de linkerkant gaan staan?” dus ik denk godverdomme wat is dit? Blijkt dat die vuile honden gewoon wel reserveringen hebben gedaan!!
  Een groepje van ongeveer 10, waarvan de meesten achter mij stonden loopt naar de aangewezen plek. Dat gastje van de scooter is daar ook bij en is als eerste aan de beurt!
  En dan gebeurt er vervolgens he-le-maal niks meer. De deur gaat weer dicht met drie klanten binnen en dit blijft zo. 5 minuten, 10 minuten, kwartier. Geen enkele beweging.
  Dat is voor mij de limit. Ik besluit af te haken. Ze zoeken het maar uit. Ik ben meer dan 4 jaar klant bij T-mobile, maar nu gaan ze me toch kwijtraken. Wat een asociaal gedrag van die lui. Binnenkort kun je waarschijnlijk overal zo’n iPhone geunlocked online kopen en dan neem ik lekker een contract incl. HSDPA bij een andere provider en krijgt T-mobile lekker de vinger van me. Eikels!

 • Profielfoto
  robin

  T-Mobile Utrecht Centrum had er 25 en misschien kwamen er vanmiddag nog 50 bij (uit Rotterdam). Ik was nr 7 en kon nog als laatste kiezen tussen wit en zwart 16 GB. In totaal stonden er rond 8.30 uur zo’n 50 mensen denk ik bij T-Mobile.

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Uit Rotterdam komt waarschijnlijk niks, Utrecht :). Ik hoorde dat de iPhones die voor andere T-Mobile winkels bestemd waren, gewoon in Rotterdam verkocht worden. In Rotterdam waren er na de 540 die vannacht verkocht zijn nog 100 over. Zwarte 16 Gb iPhones waren uitverkocht.

 • Profielfoto
  DApple

  Ligt het nou aan mij, of is OMT werkelijk de enige site waar op “de grote” dag geen nieuws op de site komt te staan… ???

 • Profielfoto
  midas

  tis nu dus half een en ik kan nergens meer aan de iphone komen. Iemand nog een tip?

 • Profielfoto
  DApple

  Het is overal drama midas… Join the club…

  Misschien moeten we slachtofferhulp inschakelen voor dit soort dagen??

 • Profielfoto
  ejmp69

  Lachen op de T-mobile site:

  Inloggen niet mogelijk
  Wegens gepland onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in My T-Mobile.

  Laten we vandaag toch eens een uitgebreid onderhoud aan onze servers plegen. Zo druk is het vandaag toch niet?

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Wat een gedoe…maar…
  HIJ IS BINNEN!
  Zwart 16Gb was op, dus maar een witte.

 • Profielfoto
  Thomash

  Diep triest dat jullie je zo gek laten maken door een telefoon

 • Profielfoto
  propimp

  Ben ik even blij dat ik het oude model nog heb.. Persoonlijk is die mooier en ik kan met gerust hart overal bellen.. Dat is toch het belangrijkst bij een telefoon?

  Succes voor de gene zonder iphone hoor dat de eerste versie steeds duurder word ivm koppelverkoop:D

 • Profielfoto
  ejmp69

  @gijsraggers:

  En in welke stad?

 • Profielfoto
  joramde.es

  Voor mij Utrecht Overvecht… zelfde verhaal als mewdeeman… Echt slecht geregeld. Toch gewacht, en: twee personen voor mij laatste iPhone!!!

  Toen was het inmiddels 12.00uur en de rij was nog net zo groot als om 8.30uur.

  Ik heb mijn haren uitgetrokken en ben naar m’n werk gegaan :-S

  Weet iemand of er ergens in Nederland nog iets te verkrijgen is? Ik reis nl. vanavond vanuit Utrecht naar het noorden…

 • Profielfoto
  wjzijderveld

  @mewdeeman
  Dat reserveren is inderdaad gewoon kut voor je. Maar ze mochten gewoon geen informatie geven. Zelfs niet hoeveel ze er op voorraad hadden. Toen het systeem eruit klapte hebben ze hier in Zwijndrecht een lijst gemaakt, je moest opgeven:
  -naam
  -huidige nummer
  -welk toestel je wilde
  -nieuw abbo wou of verlengen

  Ik heb een 8Gb gevraagd, want die hadden ze nog op voorraad. Zodra het systeem werkt kan ik hem dus ophalen:)

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  @ejmp69
  Rotterdam, was 10e, lucky shot.

 • Profielfoto
  Gigs

  Hebbes!

  ‘kKwam pas om 9.15 u. aanlopen bij T-mobile/BelCompany/The Phone House in Hengelo (allemaal vlak bij elkaar in de buurt) om een paar foto’s te maken voor m’n site. Geloofde er zelf al niet meer in. Heb ’t toch bij The Phone House geprobeerd en jawel hoor. Waarschijnlijk was ik de laatste in de stad die met succes in de rij ging staan.

  T-mobile had maar 11 stuks (!!!!!!!!!) hoorde ik later (ruzie, opstootjes), the Phone House 8, die van de Bel Company waren allemaal gereserveerd (!!!), Media Markt had er maar 5 als ik het goed heb.

  Zie m’n site voor de foto’s: http://www.hengelo1.tv .

 • Profielfoto
  Mr Van

  Lachen, als je bij tmobile moet zijn ivm een probleem of je wilt een nieuwe nokia of samsung kopen..mag je nog geen eens naar binnen laate staan dat je geholpen wordt. Kan je nog steeds niet “i phone home”

 • Profielfoto
  sturb

  moet je je voorstellen dat je nu dringend een probleem hebt met je telefoon….. dan is heel tmobile niet bereikbaar…. hahaha

 • Profielfoto
  cyberdork

  The Phonehouse in Enschede had 8 iPhones.
  I just placed a reservation with them. They expect new phones next week. I’m #11 on their list. They will also include a free dock.

  On the other hand the t-mobile shop said they expect new phones in 4 weeks!!!

 • Profielfoto
  mewdeeman

  @wjzijderveld
  Ze mochten geen informatie geven. Nee misschien niet, maar ze mochten ook niet reserveren. Toch gedaan.
  Ze mochten blijkbaar ook geen service verlenen. Want even meedenken met de klant en bijv. zoals in R’dam de rij afgaan en alvast wat gegevens noteren of nummers/bandjes uitdelen zat er niet in. Ze mochten misschien niet vertellen hoeveel telefoons ze hadden, maar als je ziet dat er 4 keer zoveel mensen buiten staan dan er telefoons zijn, kun je op z’n minst even naar buiten lopen om te zeggen, dat het vanaf een bepaalde persoon geen zin meer heeft.
  Ook toen het systeem eruit klapte, denk je dat er ook maar iemand naar buiten is gekomen om te vertellen wat er aan de hand was? Tuurlijk niet. Ze hebben iedereen gewoon uren laten staan als een stel honden.
  Dat is gewoon asociaal gedrag. Dat doe je niet met mensen die staan te wachten om geld bij jou te komen uitgeven.

 • Profielfoto
  Michie23

  Ik heb geen shirt, wat nu?:(