Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 16 juli 2008
Leestijd: 1 minuut

Kom maar naar beneden en sla je slag…. Steve Wozniak!

Tja, echt veel heeft het niet te maken met ons geliefde computer/telefoonmerk maar na al dat iPhone nieuws van de afgelopen tijd kan het geen kwaad om te melden dat mede-oprichter van Apple en dé man achter de Apple I en II Steve Wozniak ontdekt is in het publiek van ‘The Price Is Right’, de originele Amerikaanse versie van Prijs je Rijk en later Prijzenslag (u weet wel, met Hans Kazàn). Woz is niet uit het publiek gekozen om als deelnemer mee te doen en prijzen te raden. Jammer, want Woz kennende zou hij tot op de cent nauwkeurig de prijzen weten van alles met een printplaat er in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kom maar naar beneden en sla je slag…. Steve Wozniak!
Sluiten