Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 juli 2008

Japanse iPhone behoedt tegen viezerikken

Het blijven rare jongens, die Japanners. Het land van ‘de oorsprong van de zon’ heeft een hardwerkende, karaoke zingende maar ook seksueel perverse bevolking. Zo is maakt menig Japanse man er een gewoonte van om met zijn mobiele telefoon foto’s te maken onder het rokje van Japanse vrouwen, zonder hun medeweten welteverstaan. Het probleem is inmiddels zelfs zo groot dat waarschuwingsborden nodig zijn om vrouwen te behoeden en fabrikanten van mobiele telefoons geacht worden deze zo te bouwen dat het maken van een foto altijd geluid maakt, zo ook de iPhone naar het blijkt.

Leander Kahney van The Cult of Mac schrijft namelijk dat de iPhone in Japan altijd geluid maakt bij het maken van een foto, ook als de stille modus aangezet is. Op die manier zouden Japanse mannen zich meteen verraden als ze stiekem foto’s maken waar dat niet gewenst is. Nu maar hopen dat die zelfde mannen niet in de gaten krijgen dat een duim op de ingebouwde speaker alsnog zorgt voor een stille fotoshoot voor de Japanse perverseling.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Japanse iPhone behoedt tegen viezerikken
Sluiten