iPhone ook te koop bij APR’s en telefoonwinkels

Door: Lucas Raggers - 15 reacties

T-Mobile heeft bekend gemaakt dat de iPhone 3G niet exclusief in de T-Mobilewinkels en de online shop te koop is. Wil je een iPhone, dan kun je allereerst ook terecht bij de Apple Premium Reseller op de hoek.

Daarnaast is de iPhone 3G ook te koop bij de BelCompany, de MediaMarkt (ik ben toch niet gek!), Saturn (álle 4 vestigingen) en tot slot The Phone House. Vanaf middernacht kun je de gadget ook al online bestellen bij T-Mobile, maar dan moet je wel rekening houden met een levertijd van 6 weken.

Uit bronnen hebben we vernomen dat Apple Premium Resellers niet bepaald pallets vol iPhone zullen binnenkrijgen. Wie een iPhone 3G wil bemachtigen moet of van winkel naar winkel rennen of met een campingstoeltje voor de deur gaan zitten.

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  Nemco

  Laat dat stoeltje ook maar zitten… de voorverkoop is bij een hoop APR’s al zo snel gegaan dat het weinig zin zal hebben om op de 11e naar een APR te lopen denk ik…

 • Profielfoto
  jeroenth

  Hoeveel iPhones zullen er in totaal in alle winkels in Nederland liggen? ???

 • Profielfoto
  Erikaatje

  te weinig

 • Profielfoto
  queenfan

  Ik wacht wel een half jaar, eind januari begin februari kan ik mijn abonnement overzetten naar T-Mobile.

  Dan zullen er genoeg iPohnes zijn neem ik aan.

 • Profielfoto
  in absentia

  Ik heb reeds een aanbetaling gedaan van €50,= (voor een zwarte 16GB iPhone) bij een APR om mezelf te ‘verzekeren’ van een iPhone a.s. vrijdag. Ik heb begrepen dat zo’n 50 mensen dit ook hebben gedaan. Bij de reservering-lijst bij dezelfde APR stond de teller op 200 man (/vrouw). (uiteraard krijgen degene die hebben aanbetaald voorrang). Ik hoop in ieder geval dat ze meer dan 50 stuks krijgen want dat zou impliceren dat ik vanaf a.s. vrijdag een iPhone kan bezitten. We zullen zien… Is het al ergens bekend hoeveel stuks de APR’s krijgen toebedeeld?

 • Profielfoto
  Bor

  Uh, dat was toch al weken bekend?

 • Profielfoto
  iFolkert

  maar kan je vanuit de APR’s wel de iphone meenemen zonder eerst in de winkel een abonnement af te sluiten? (en dan dus via itunes of een andere manier activeren)
  dat zou wel een sprookje zijn!

 • Profielfoto
  sypie

  Nee dat kan niet. In Nederland kun je bij alle genoemde verkooppunten niet de winkel uit lopen met een iPhone zonder abonnement.

 • Profielfoto
  Statenweg

  Hehe… ik koop ‘m inderdaad liever bij een APR.

 • Profielfoto
  Wolf_H

  Bij veel APR’s zijn er sowieso meer reserveringen dan voorraad.

 • Profielfoto
  Lustigson

  ‘k Heb er één gereserveerd bij een BelCompany-vestiging. Overigens wist de man aan de telefoon me te melden dat ‘ie nog niet precies wist wanneer de iPhones op de 11e geleverd worden, ’s ochtends vroeg of misschien later op de dag. Ik ga uit van ’s morgens, maar ik word in elk geval gebeld.:)

 • Profielfoto
  Quad

  Bij HTR in Utrecht hebben ze 11 juli slechts 4 iPhones in de verkoop. Waarschijnlijk gaan deze allemaal naar het personeel zelf.

 • Profielfoto
  dropshot

  Schaarste: is dit nou marketing of onkunde?

 • Profielfoto
  Anoniem

  Wat ik hoorde van een APR-medewerker is dat ze daar niet echt op het ding zitten te wachten. Ze vinden dat ze hem “moeten” verkopen omdat het een Apple product is, maar er zit blijkbaar nauwelijks marge voor hen op om er iets aan te verdienen. Ik zou er derhalve niet raar van opkijken als ze bij de verschillende APR’s al heel snel zeggen “sorry, uitverkocht!”

 • Profielfoto
  georg88

  Beste, op geen enkel artikel van Apple zit marge….
  De enige die zijn portemonnaie vult is Apple zelf.
  De verkopende partijen moeten genoegen nemen met heel weinig.