Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 juli 2008

iPhone ook te koop bij APR’s en telefoonwinkels

T-Mobile heeft bekend gemaakt dat de iPhone 3G niet exclusief in de T-Mobilewinkels en de online shop te koop is. Wil je een iPhone, dan kun je allereerst ook terecht bij de Apple Premium Reseller op de hoek.

Daarnaast is de iPhone 3G ook te koop bij de BelCompany, de MediaMarkt (ik ben toch niet gek!), Saturn (álle 4 vestigingen) en tot slot The Phone House. Vanaf middernacht kun je de gadget ook al online bestellen bij T-Mobile, maar dan moet je wel rekening houden met een levertijd van 6 weken.

Uit bronnen hebben we vernomen dat Apple Premium Resellers niet bepaald pallets vol iPhone zullen binnenkrijgen. Wie een iPhone 3G wil bemachtigen moet of van winkel naar winkel rennen of met een campingstoeltje voor de deur gaan zitten.

Reageer op artikel:
iPhone ook te koop bij APR’s en telefoonwinkels
Sluiten