Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 20 juli 2008

iPhone DevTeam does it again

Negen dagen na het uitkomen van de iPhone 3G is het de vrijwilligers van het iPhone dev team wederom gelukt. De nieuwste versie van de iPhone software is gekraakt.

Voor de eerste generatie iPhones betekent dit dat je de nieuwste software kunt draaien, met installer.app de extraatjes buiten de App Store kunt downloaden en zelf je provider kunt uitkiezen. Voor de iPhone 3G zit er een addertje onder het gras: Omdat de 3G voorzien is van een nieuwe baseband, is er voor de iPhone 3G nog geen sim-unlock beschikbaar, maar voor Nederlanders met Belgische of Zwitserse vrienden is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Je unlock ervaringen kun je hier kwijt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone DevTeam does it again
Sluiten