iPhone 101

De iPhone is de makkelijkst bedienbare telefoon ooit. Er kan echter zoveel mee dat én Apple én College of MultiMedia denken aan de mensen die het niet in een keer snappen en extra hulp nodig hebben.

College of MultiMedia (CMM) verzorgt daarom op 17 augustus in Amsterdam een cursus voor verse iPhone-bezitters. De eendaagse cursus behandelt alle basisfunctionaliteiten als e-mailen, bellen, muziek en video afspelen, Google Maps, GPS, het adresboek, de kalender en andere applicaties. Ook komen vragen als ‘Hoe gebruik ik mijn iPhone op een Windows PC?’ en ‘Hoe synchroniseer ik mijn contacten en afspraken’ uitgebreid aan bod. De dag is verder vol van tips en trucs hoe je makkelijker en sneller het meeste haalt uit je iPhone.

In het najaar volgt een cursus iPhone voor Business, waarin Exchange en de SDK aan de orde komen.

Vind je € 150,- te duur om achter alle geheimen van je iPhone te komen? sla dan de url help.apple.com/iphone/guide op bij de bookmarks van je iPhone. Speciaal voor jou heeft Apple deze uitleg volledig voor de iPhone geoptimaliseerd.

Reageer op artikel:
iPhone 101
Sluiten