Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 17 juli 2008
Leestijd: 1 minuut

Help Roemenië, koop een Performa

“Een aantal vrienden van mij namen me laatst mee naar een loods waar zij spullen voor Roemenië verzamelen. Tot mijn verbazing zag ik enorme hoeveelheid oude Apple computers, accessoires, beeldschermen, kabels, software en ga zo maar door.”

Zo begon OMT’er Jan zijn topic vol met foto’s van stapels oude Performa’s, slechtverkochte PowerMacs, vergeelde SE30’s, oude softwarepakketten, Apple II handleidingen, toetsenborden, printers en kabels. De Klokhuisdagen zijn er niets bij.

Nu doe je Roemenië met deze rommel niet bepaald een plezier en daarom kwam Jan op het goede idee om het zaakje te verkopen aan de Applegekken onder ons. Het hiermee verdiende geld gaat vervolgens naar Roemenië. Dus heb jij nog behoefte aan ‘een stukje nostalgie’? Doe een bod en sla je slag op zaterdag 19 juli, zondag 20 juli en eventueel maandag 21 juli in Schalkwijk.


Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.