Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 3 juli 2008

Google Talk web app voor je iPhone

Over een week kunnen iPhone 2.0 eigenaren naar hartenlust grasduinen in de App Store op zoek naar native programma’s. Google heeft al aangekondigd dat het ook de nodige native programma’s uit zal brengen zodra de App Store wordt gelanceerd.

Maar de filosofie van Google is dat zij zich op alle fronten, markten en platformen begeeft en dus niet alleen de native markt. Daarom brengt Google een webapp uit speciaal voor Google Talk gebruikers.

Wie met de iPhone surft naar google.com/talk komt terecht in de fraaie iPhone geoptimaliseerde interface van Google Talk. Hier kun je in real time chatten, je kunt zoeken in je vriendelijst en je kunt je status aanpassen.

Nu is het wachten op de HTC Diamond geoptimaliseerde webapp.

Reageer op artikel:
Google Talk web app voor je iPhone
Sluiten