Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 juli 2008

Donderdagnacht: ‘Midnight sale’ bij T-Mobile in Rotterdam

T-Mobile meldt ons dat de iPhone vrijdag toch echt verkocht gaat worden. Het is geen grap. Om 9.30 in de ochtend gaan de winkels open en is de iPhone 3G te koop in Nederland.

Maar T-Mobile maakt van de iPhone lancering een waar feestje. Donderdagavond zal in Rotterdam de iPhone 3G arriveren in de T-Mobile winkel op de Lijnbaan. “Omstreeks 23:45 zal de eerste iPhone 3G geheel in stijl arriveren.” Vervolgens gaat om 0.00 uur de verkoop van start. Tot 2 uur in de nacht zal de winkel geopend zijn. Tijdens deze ‘Midnight sale’ zullen er 500 iPhones beschikbaar zijn.

One More Thing is met camera aanwezig om dit unieke moment vast te leggen. Wil jij ook bij de enige echte lancering van de iPhone in Nederland zijn? Kom dan donderdagavond om 23:30 naar Lijnbaan 86 in Rotterdam.

We zien je daar!

Reageer op artikel:
Donderdagnacht: ‘Midnight sale’ bij T-Mobile in Rotterdam
Sluiten