Donderdagnacht: ‘Midnight sale’ bij T-Mobile in Rotterdam

Door: Lucas Raggers - 55 reacties

T-Mobile meldt ons dat de iPhone vrijdag toch echt verkocht gaat worden. Het is geen grap. Om 9.30 in de ochtend gaan de winkels open en is de iPhone 3G te koop in Nederland.

Maar T-Mobile maakt van de iPhone lancering een waar feestje. Donderdagavond zal in Rotterdam de iPhone 3G arriveren in de T-Mobile winkel op de Lijnbaan. “Omstreeks 23:45 zal de eerste iPhone 3G geheel in stijl arriveren.” Vervolgens gaat om 0.00 uur de verkoop van start. Tot 2 uur in de nacht zal de winkel geopend zijn. Tijdens deze ‘Midnight sale’ zullen er 500 iPhones beschikbaar zijn.

One More Thing is met camera aanwezig om dit unieke moment vast te leggen. Wil jij ook bij de enige echte lancering van de iPhone in Nederland zijn? Kom dan donderdagavond om 23:30 naar Lijnbaan 86 in Rotterdam.

We zien je daar!

Reacties

55 reacties
 • Profielfoto
  karf

  Ik ben er bij

 • Profielfoto
  wout3r

  Ik ook, wordt vast gekkenhuis!

 • Profielfoto
  One thing less

  Mijn god,…. is iedereen bang dat dat ding binnenkort totaal niet meer te leveren is ofzo.. Als ze op zijn komen we wel weer nieuwe hoor LOL…

  Of wordt het zo’n event van… ‘weet jij nog waar je was toen de iphone op de markt was’… :D

 • Profielfoto
  Man on Fire

  Ik moet de volgende dag werken, dus misschien klinkt dit vreemd maar ik ga hem dus in Rotterdam halen, omdat ik anders werk moet skippen, waar ik niet de ruimte voor heb in vrije dagen.

 • Profielfoto
  Mathijssli

  Kom naar de Midnight Sale in onze T-Mobile Shop aan de Lijnbaan 86 in
  Rotterdam. De deur gaat open van donderdag op vrijdagnacht 11 juli om
  klokslag 00.00 uur.

 • Profielfoto
  error

  Zojuist T-Mobile gesproken. Klanten met een lopend T-Mobile contact kunnen dit 4 maanden voor de afloop verlengen (of upgraden naar een iPhone-abonnement).

  Het iPhone-abonnement gaat dan pas in op de dag dat je huidige contract afloopt. Vanaf dat moment wordt het pas mogelijk om gebruik maken van het snelle onbeprekte internet en diensten als visual voicemail. Tot die tijd is je iPhone slechts een ‘normaal’ mobieltje met een simkaart die nog een koppeling heeft met je huidige abonnement!

  Je kunt ook tegen T-Mobile zeggen dat je telefoon verloren/gestolen is (niet echt netjes) en dat je gebruikt wilt maken van hun ‘Lost & Stolen’ service. In dat geval sluit je een abonnement af voor 2 jaar + het aantal resterende maanden van je huidige contract… maar ook dan heb je pas een volledige iPhone op de dag dat je huidige contract afloopt.

  Wil je dus als T-Mobile gebruiker direct een iPhone dan is het advies van T-Mobile: neem maar een tweede abonnement en leg je huidige abonnement in de kast.

  Ik overweeg die laatste methode want ik kan waarschijnlijk niet wachten tot eind februari 2009.

 • Profielfoto
  Erikaatje

  Ik ga wel kijken naar de gekte.. maar ik ga mooi niet in de rij staan:)

 • Profielfoto
  TonyJ

  Haha….ben ik blij dat mijn abbonement pas in oktober afloopt. Dan maar geen iPhone op 11 juli. Bestel hem wel een na mijn vakantie. Gedoe altijd om de eerste te zijn met zo’n product (als in de 3g versie dan). Damn wat een stress.

 • Profielfoto
  mymac

  ik zit behoorlijk te twijfelen. aan de ene kant wil ik hem tuurlijk die nacht halen, ik heb er de tijd voor en vrijdag toch niks bijzonders dus dat is het probleem niet. Ik weet alleen niet hoelaat ik daar moet zijn om bij die 500 te horen, en of het dus wel zin heeft voor me om te gaan ???
  waarschijnlijk ga ik toch wel, als ik hem niet heb haal ik hem ergens in de ochtend bij MM of BelCompany ofzo, bijkomend voordeel is dat je die nacht nog enigzins slaapt ipv de hele nacht met je iPhone al aan het rommelen bent.:p

 • Profielfoto
  MichMich

  Ik ben er bij… En of ik nou met een iPhone naar huis ga maakt me nieteens zoveel uit. Gezellig! Zie jullie dan!;)

 • Profielfoto
  Thomash

  Het is maar een telefoon hoor :sealed:

 • Profielfoto
  imathijs

  “in stijl arriveren.” Terwijl er werelddelen kapot gaan van de honger, moet er een iPhone in stijl aankomen. Het liefst nog op een kussentje worden gebracht. Kom op, stapel die dingen op, en verkoop ze. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

 • Profielfoto
  Lexis

  Dit zie je niet bij de Samsung Soul en de LG nogwat.
  Apart he.
  Ben bang dat het druk wordt. Zal er wel bij zijn…

  @Mymac
  Of je slaapt die nacht juist niet!, Omdat je niet kan slapen omdat je m niet hebt.

 • Profielfoto
  R1039

  @imathijs

  U is hippie?

 • Profielfoto
  dukaaterik

  PFFFFF,…..
  wat ben ik iPhone moe van al deze onzin!
  Ik ga hem maar lekker eens niet kopen.
  Krijg een beetje een hekel aan die hele hype.

  Wanneer kunnen we weer over gaan hier op het forum,
  over iets anders als de i@#$%!

 • Profielfoto
  Badeend

  @Thomash
  Maar het is ook een iPod en een mobiele internet verbinder :p

 • Profielfoto
  Tolzzz

  @dukaaterik. He he, eindelijk eens iemand die het ook allemaal gekkigheid vind. Het loopt vreselijk uit de hand, mensen.

 • Profielfoto
  WildCard

  Mooi het gaat dus toch door @ 12.00am rdam was al van plan om hem daar te kopen:D

 • Profielfoto
  Erikaatje

  het loopt inderdaad heel erg uit de hand.. zou mooi zijn als ze gewoon niet uitverkocht zouden raken de 11e ;)

 • Profielfoto
  typonerd

  @dukaaterik
  @tolzzz

  inderdaad. Ik denk dat heel wat mensen iphone-moe worden.
  Ik laat de boel wat bezinken en kijk rond de eindejaarsperiode wel eenss of het allemaal de moeite waard is…

 • Profielfoto
  Kobes

  Vind de gekte ook wel irritant, want ik heb gewoon sowieso na 3 jaar 1 telefoon een nieuwe nodig en precies op dat moment komt de iPhone uit en loopt mijn contract af. Wil m dus graag hebben (het blijft natuurlijk de mooiste telefoon van dit moment, met ontbrekende functies), maar heb eigenlijk niet zo’n zin in een rij voor de T-Mobile shop. Ik ga dus vrijdag tegen 9.30 wel kijken, maar als er een rij staat loop ik er later wel weer langs.

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Hier heb ik geen zin in.

 • Profielfoto
  Mac-aholic

  Is er nog iets bekend geworden over die 3 maanden exclusiviteit van T-Mobile? Daar was laatst sprake van op dit forum… Want dan wacht ik nog effe… Met mijn 1600 belminuten per maand is geen enkel T-Mob abonnement toereikend…

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Je moet ook de lol van dat soort acties in willen en kunnen zien.
  Is vlak bij huis,ik ga zeker even kijken,en is het rustig haal ik hem gewoon wel daar,kan mijn gereserveerde iPhone naar een ander.

 • Profielfoto
  Taconew

  Ik hoop zoooo erg op tmobile logo’s op het toetsel en volgespammet met tmobile software:-)

 • Profielfoto
  Begbie

  @ imathijs:

  De landen waar mensen doodgaan van de honger zijn vooral die landen die zich afsluiten van de ontwikkelde wereld en al haar welvaart genererende fratsen. Inwoners van die landen zijn daar doorgaans niet de schuld van, maar onze excessieve levensstijl zeer zeker niet. Integendeel: hoe gekker wij doen, hoe meer welvaart elders!

  Dusssss… Laat die heli maar landen op de Lijnbaan!

 • Profielfoto
  Martijn Snels

  Waarom ook echt Rotterdam, echt een niet fatsoenlijk bereikbare stad met de trein. Kom je om 3 uur ’s nachts pas thuis als je een iPhone wil. Die is gek… Ik haal hem wel mooi bij The Phone House.

 • Profielfoto
  OMT-fan

  De iPhone 3G zal vanaf vrijdag niet alleen te koop zijn bij de T-Mobile Shops en Apple Premium Resellers, maar ook in de winkels van Belcompany, Mediamarkt, Saturn en The Phone House. De online verkoop is echter voorbehouden aan T-Mobile.

  Dit meldt Tweakers.net

 • Profielfoto
  imathijs

  @Rian

  Nee eigenlijk alles behalve een hippie, een trouwe CDA/VVD stemmer eigenlijk. Het is af en toe ietwat krom. Tuurlijk vind ik de iPhone fantastisch, hoe eerder, hoe beter. Maar blaas het niet op. Het is verdorie een telefoon, geen medisch redmiddel.

  Hm…misschien moet ik met een bordje gaan protesteren op de lijnbaan:) Dus als jullie iemand zien met een bordje, iemand met dood haar een speknek, dan ben ik het:D

 • Profielfoto
  Stylooos

  Ik wacht wel nog braaf op kpn;)

 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  we zien het wel…
  ik ga hem wel straks kopen zonder aansluitkosten:)

 • Profielfoto
  Undaunted

  jullie liever dan ik, ik bestel gewoon online, ik zie wel wanneer ie komt:)

 • Profielfoto
  MichMich

  Als jullie nou gewoon ALLEMAAL wegblijven, weet ik tenminste zeker dat ik kans maak op een iPhone!;)

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Koop nooit een Rev.A iPhone 3G, die zit vol bugs!!
  Wees gewaarschuwd!!

  (hehe, ben ik mooi de eerste)

 • Profielfoto
  diamont

  500 iPhones op een ‘mega midnight sale’ in Rotterdam, en inmiddels waarschijnlijk meer dan 60.000 nieuwsbriefaanmeldingen bij t-mobile. Dat kan zo niet werken he jongens? Je hebt voor Rotterdam zeker al het tienvoudige aan telefoons nodig. Ik voorzie een grote puinhoop aanstaande vrijdag en een hoop teleurgestelde mensen die weken moeten gaan wachten op hun telefoon.

 • Profielfoto
  xray

  Marketing site aan het wordende deze ‘One more Thing’ er is geen kritische noot meer te horen. Ook de eerste reactie op berichtjes maakt deel uit van het hypen. Hoort dat bij de marketing strategie om na een bericht ook meteen een paar eerste reacties te plaatsen als : ‘ ik ben er bij’ ?’

 • Profielfoto
  gewoon dirk

  @diamont:

  Denk je echt dat van die 60.000 geïnteresseerde mensen 10% in de eerste nacht naar Rotterdam komt? Ik denk het echt niet hoor.

  De meeste reacties die ik hoor zijn:
  – Ik wacht wel even, trieste mensen die in de rij gaan staan voor een telefoon.
  – Ik koop hem ’s middags wel en als hij er niet is, pech.
  – Ik bestel hem online en dan zie ik het wel.

  Als 1% komt opdagen (van die 60.000 wonen er ook nog eens 30.000 niet in de buurt van Rotterdam Рals in Groningen, Limburg etc.) is dat al superveel voor ̩̩n winkel en twee uur. En 1% is 600 mensen. Nou dan hebben ze er precies genoeg.

  Ik sta in ieder geval vanaf 22:00 lekker daar voor de deur. Gezellig wordt het toch wel en ik heb toch vakantie. Heb het nog nooit gedaan, maar zoiets moet je toch gewoon een keer doen. Als ubernerd;)

 • Profielfoto
  diamont

  Je moet het inderdaad een keer doen en vanuit waar jij woont is het niet echt ver. Ik woon in Limburg, dat is toch wel effe wat verder. Maar wat ik eigenlijk wou zeggen is dat het waarschijnlijk voor de rest huilen met de pet op wordt, want het is niet overal Rotterdam. Bij mij in de stad zijn er 70 reserveringen (waaronder ik niet zit, want ik mag al sinds vorige week niet meer reserveren). Ze hebben moeten stoppen met reserveren omdat ze vermoeden dat ze zelfs die 70 phones niet bij elkaar geschraapt krijgen. 70 telefoons in een stad van bijna 100.000 inwoners. Eh… Dat bedoelde ik te zeggen. Het gaat dus om die 99% niet die 1%;-)

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Taconew kan geen iphone betalen snap ik?

 • Profielfoto
  Statenweg

  Rotterdam, Rotterdam…

  Als ze deze lancering net zo professioneel gaan aanpakken als dat filmpje van gisteren, …;)

 • Profielfoto
  santi

  Speknek, VVD: 1+1 zou je zeggen. Maar goed. Sommige mensen rennen in hun vrije tijd in een middeleeuws pak door een bos langs de A12, sommige mensen verzamelen postzegels en anderen gaan weer hard op een gadget als de iPhone. Ik wil ‘m ook hoor, maar niet zo bad dat ik er voor in de rij ga staan. Ik haat in de rij staan. Met grote kans op regen nog wel.

 • Profielfoto
  Taconew

  @Pete.Z

  nee klopt, ik ben arm.

 • Profielfoto
  carpebios

  Ik heb 2 armen

 • Profielfoto
  NTG

  verheug me op de podcast die dan ook waarschijnlijker daarna uitkomt:)

 • Profielfoto
  carpebios

  Op de 1 of andere manier heb ik het niet zo op video podcast. Ik vind de gewone podcast altijd gezellig, gewoon mail bespreken enzo.

 • Profielfoto
  kuisekip

  haha, en in belgië komen we weer achter

 • Profielfoto
  Toinef

  ik was net nog bij de lijnbaan.
  De eerste mensen staan al voor de ingang

  te schuilen voor de regen.:D
  Voor mij geen lijnbaan ik ga wel naar de belcompany om de hoek, daar staan waarschijnlijk toch niet veel mensen.

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Moet je niet om 00:00 gaan natuurlijk….;)

  Het lijkt me wel leuk,eens kijken hoeveel man er daadwerkelijk op af komen.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Tsjonge jonge…. eerst zitten ze hier op de site anderhalf jaar te zeuren wanneer de iPod nou eindelijk naar Nederland komt. Komt ie eindelijk en nog wel op een leuke manier, gaat iedereen weer lopen teuten waarom het zou zo moet. we leven wel in een land azijnpissers zeg….

 • Profielfoto
  Erikaatje

  Het probleem is dat we al zo lang moesten wachten en nu hij er eindelijk is is de kans erg klein is dat we hem ook daadwerkelijk kunnen bemachtigen ..dat is nogal frustrerend! :sealed:

 • Profielfoto
  Anoniem

  Nouja, ik zie de wachtende mensen in de regen wel op het NOS Journaal. Komkommertijd, dus een aantal gekken in de rij voor een iPhone zal het wel goed doen op televisie…

  Maar, de wachtende mensen zullen vast wel een t-mobile paraplu krijgen en misschien zelfs wel wat extra goodies!! Dat kan toch ook weer de moeite van het in de regen staan waard zijn?

 • Profielfoto
  pk08

  *meldt*

  navraag leert dat voor het gewone publiek het hele media-circus volgens T-Mobile inderdaad om 00:00 uur begint. Voor geaccrediteerde Pers begint e.e.a al om 21:00 uur. Media Markt en alle overige in Rijnmond gelegen iPhone resellers( Saturn/PhoneHouse etc) die melden geen byzonderheden m.b.t de iPhone.verkoop. Volgens hen vraagt incidenteel iemand wel naar de iPhone maar zijn er geen meldingen van mensen die bereidt zijn voor de deur te gaan liggen om maar als eerste aan de beurt te kunnen zijn. Dus alleen T-Mobile aan de Lijnbaan te Rotterdam maakt er donderdagavond een circus van.

 • Profielfoto
  MvdM

  Als daar ‘s-nachts dezelfde groepen hangen die er overdag hangen ga je toch echt niet met je nieuwe iPhone in Appletasje van de lijnbaan teruglopen naar het station he.

 • Profielfoto
  base80

  ik hoor net van de klantenservice (of het gebrek eraan) van Orange dat de iPhone OP is. En dat we 6 weken kunnen wachten.

 • Profielfoto
  RTM85

  @MacAanZee:

  Klopt. We leven in een land met zure pruimen, zeikerds, azijnpissers. Gatver!