Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 juli 2008

Dan toch de iPhone in België?

iPhone 3G en België gaan niet goed samen. Steve Jobs beweerde on stage dat België bij de lucky 22 landen zat. Zonder opgaaf van reden werd dat niet lang daarna weer ingetrokken. Om een paar dagen later toch weer gewoon op de shortlist te verschijnen. Toen werd er een persconferentie aangekondigd die even later weer werd afgeblazen. Volgt u het nog?

Afijn, Mobistar nodigt nu journalisten uit voor een nieuwe persbijeenkomst. Dinsdagmiddag om 14:30 wordt iedereen verwacht in het Centre de Conférence Diamant in Brussel. “Nous avons le plaisir de vous ré-inviter à la conférence de presse que Mobistar organise à l’occasion du lancement de l’iPhone en Belgique.” Het blijft afwachten.

OMT steunt alle Belgen in deze moeilijke tijden.

Reageer op artikel:
Dan toch de iPhone in België?
Sluiten