Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 14 juli 2008
Leestijd: 0 minuten

Batterij iPhone 3G echt zo slecht?

De iPhone 3G kent twee zwakke plekken: het ontbreken van MMS en de batterijduur. Op de eerste kunnen we trots zijn, het tweede ligt gevoeliger. Na 48 uur is er veel geklaag over de batterijduur van de iPhone 3G.

Maar is deze wel zo slecht? Toegegeven, de eerste iPhone deed het stukken beter, maar dat was te danken aan het minder energieslurpende 2G-netwerk. PC World vergeleek 10 3G telefoons en bekeek hoe lang de batterij het uithield. Conclusie: de iPhone verslaat de concurrentie met verve. Het zegt niet dat de iPhone 3G een geweldige batterijduur heeft, maar het kan altijd slechter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.