2.0 update beschikbaar voor iPod touch

Door: Jan David Hanrath - 22 reacties

Met al dat iPhone 3G geweld zou je bijna vergeten dat Apple ook nog andere dingen dan telefoons maakt. iPods bijvoorbeeld. Voor alle iPodbezitters met een aanraakscherm is er goed nieuws: de 2.0 update voor de iPod touch is beschikbaar in de iTunes Store!

Met deze update loop je softwarematig weer in de pas met de laatste iPhone: Exchange ondersteuning, push e-mail, App Store, kantelbare calculator, enzovoort.

De firmware-update kost € 7,99 en alleen de gratis iTunes remote is het geld al waard!

Reacties

22 reacties
 • Profielfoto
  garenor

  De iTunes remote is echt helemaal te gek inderdaad. Is die 7,99 zeker waard.

 • Profielfoto
  Etiennetje

  Ja, maar ik heb gelukkig een iPhone en geen iPod Touch, maar als ik wel een iPod Touch had, nam ik deze update:)

 • Profielfoto
  error

  Remote is echt geweldig. Ik zit hier in mijn woonkamer, mijn iTunes Library staat 2 etages lager… en ik bedien ‘m nu via de iPod touch en luister ernaar via een AidPort Express. Ik voel me net Chriet Titulaer!

  Gaat ook lekker snel, zelfs met een iTunes Library van 60.000 nummers – alleen duurt het zoeken iets langer.

 • Profielfoto
  Pixeldude

  Krijg binnenkort hoop ik hopelijk een belletjes van a-Mac dat mn iPhone klaar ligt, maar heb deze update toch maar alvast geprobeerd. Erg leuke apps allemaal Remote en Super Monkey Ball zijn erg vers. Twitterrific Gaf bij mij nog wat problemen maar na een reinstall ging die ook goed (schokt nog wel wat hier en daar, zo zwaar is de app toch niet?) Installatie ging bij mij ook vlot hij was langer bezig om mn muziek weer terug te zetten dan het daadwerkelijk installeren van de software.

 • Profielfoto
  R-Flow

  Ik heb ‘m gelukkig gisteren al gratis van Apple gekregen.

 • Profielfoto
  PowerMacje

  En daar krijg je waarschijnlijk problemen mee met de volgende update… :sealed:

 • Profielfoto
  marcoen

  probleempje met de remote. M’n touch kan de bibliotheek niet vinden. Weet iemand hoe dat zit?

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  @powermacje: die update kwam van Apple zelf. Waarom zou er dan volgende keer iets mislopen?

 • Profielfoto
  gruiter

  Hier hetzelfde probleem wbt het vinden van de bibliotheek.

 • Profielfoto
  Trizan

  Ik heb de iPhone bestelt dus ik koop deze update maar niet.

 • Profielfoto
  R-Flow

  @PowerMacje
  Nee hoor. Sterker nog als ik me iPod wil herstellen haalt iTunes versie 2.0 gewoon automatisch binnen voor me. Dus dat handmatige gedoe hoef je maar één keer te doen.

 • Profielfoto
  aspers

  Heb ik het mis als ik zeg dat de ipod touch bijna (op het bellen na dan) hetzelfde als de iPhone is? Ik wou eerst een Iphone kopen, omdat het handig is om een agenda op zak te hebben. Maar mobiel bellen doe ik bijna nooit. Daarom vind ik het abo van 29,- per maand veel te hoog.

  Maar ik zie dat op de iPod touch ook iCal en Mail zit… dus dan kan ik beter een nieuwe iPod kopen… toch? maar waarom is de 16GB versie veel duurder dan een iPohone (afgezien van het abo…).

  En zit er binnenkort nog een nieuwe iPod aan te komen???

 • Profielfoto
  macboy

  Je bibliotheek moet via een code die je iPod / iphone in je itunes koppelen! :p

  De hele update is gewoon het geld waar en extra fun! :p

  Jammer genoeg hebben ze de software niet aangepast Apple iPod Radio Remote dat mist ik nog! :(

 • Profielfoto
  .Arne

  Wat gebeurt er als je deze update koopt, maar je de january-update nog niet hebt?

 • Profielfoto
  Igor44

  @ .Arne

  Bij deze update zit de January update erbij. Dus je krijgt hem gewoon+ de 2.0 features voor slechts 7,99 euro:)

 • Profielfoto
  SvS

  Sorry hoor maar ik vind het gronduit schandalig dat wij die januari update reeds hebben gekocht, nu opnieuw moeten dokken, terwijl de update van nu de helft goedkoper is inclusief januari-update!! Nee, echt corrupt :sealed:

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Weet iemand of Remote niet werkt bij Windows? Ik heb remote “gekocht” maar ik krijg um niet te zien in mn Home Screen. Weet iemand hoe dat zit?

 • Profielfoto
  goulashkanone

  Betalen voor een firmware update???
  Gekker moet het toch niet worden.
  Maar Apple hier gewoon mee weg komen lijkt het, gezien de reacties hier.

 • Profielfoto
  Mich

  ma binnenkort zal zibri wel een nieuwe ziphone release waarmee je de 2.0 grats krijgt.
  het is wel schandalig dat de iphone in belgie zo duur is, kwil hem wel kopen maar hij is allen te duur, wss schaffen ze koppelverkoop hier wel af in september :D

 • Profielfoto
  Lucas

  @aspers
  Ik heb een iPod Touch 16 Gb klaarliggen voor je, mocht je interesse hebben:D

 • Profielfoto
  aspers

  @ Lucas… prijs???

 • Profielfoto
  kleini

  @Lucas:
  Is aspers op het aanbod ingegaan?
  Ik ben anders wel geïnteresseerd…
  (op enkele voorwaarden die ik eventueel wel via pm laat weten)