Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 6 juni 2008
Leestijd: 0 minuten

WWDC banners onthullen… niets

Gisteren zijn de eerste foto’s online verschenen van de opgehangen banners in de ontvangsthal van het Moscone Center in San Francisco waar maandag de WWDC 2008 van start gaat. Op de banners zien we dat de focus dit jaar ligt bij Mac OS X Leopard en (natuurlijk) de iPhone. Erg spannend is het allemaal niet want meer dan een bestaande iPhone, een bestaande MacBook Air en bekende icoontjes valt er niet te zien. Betekent dit een knaller van een ‘one more thing’ of een twee uur durende deceptie? Nog drie nachtjes slapen en we weten het.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.