Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 juni 2008

Wie wordt de nieuwe Steve Jobs?

Steve Jobs ziet er vandaag de dag niet meer zo uit als op de foto hiernaast. Hij wordt zichtbaar een dagje ouder. Het gewichtsverlies op de laatste WWDC, waar geen Sonja Bakker aan te pas is gekomen, wakkerde de geruchten over een opvolger voor Steve verder aan.

Gelukkig houden de mensen van Fortune net als wij van lijstjes. Ze hebben een kandidatenlijst opgesteld van elf top-managers uit de eigen burelen van Apple, met een aantal namen waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Is die laatste niet die operazanger die Britain’s Got Talent heeft gewonnen?

Omdat we nieuwsgierig zijn naar de mening van de gemiddelde OMT-er, hebben we er speciaal een poll voor geopend in het OMT-forum. Stemmen maar!

Reageer op artikel:
Wie wordt de nieuwe Steve Jobs?
Sluiten