Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 19 juni 2008

United Airlines iPhone compatible

Gisteren was het zover. Om 17:40 lokale tijd draaide in Washington een Boeing 767 de startbaan op. Vlucht #936 had als bestemming Zurich. De 273 passagiers gespten zich vast en bekeken het filmaanbod. Teleurstellend.

Maar daar kwam zonder moeite verandering in. United Airlines is namelijk begonnen met het uitrusten van vliegtuigen met een dock connector. Hiermee kun je je iPod of iPhone aansluiten en je eigen films bekijken op het LCD-schermpje in de hoofdleuning voor je.

Vlucht #936 is tot nu toe het enige vliegtuig met deze mogelijkheid, maar volgens United Airlines en Greg Joswiak (baas hardware marketing bij Apple) maar er ligt meer in het verschiet: “We think United customers are going to love being able to listen or watch personal music and video content on their iPod or iPhone via the in-flight entertainment system, and we can’t wait for United to roll this out to their fleet.” Aldus Greg Joswiak.

Eén nadeel: deze dienst wordt alleen geleverd in first class en business class.

Reageer op artikel:
United Airlines iPhone compatible
Sluiten