Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 19 juni 2008

Telfort-gebruikers opgelet!

Zit jij tot in 2009 vast aan een Telfort abonnement terwijl je zo graag de iPhone had gewild? Geen probleem. Dankzij wijzigingen in de voorwaarden van Telfort is het mogelijk om voortijdig je abonnement op te zeggen.

In het kader van ‘verbetering van de dienstverlening‘ wordt het klantenservicenummer per 14 juli 2008 gewijzigd in een 0900-nummer. Hiervoor wordt 30 cent per minuut gerekend. Omdat hierdoor de voorwaarden moeten worden aangepast, biedt Telfort een ontsnappingsmogelijkheid voor iPhone-liefhebbers:

[textquote]Indien u een abonnement heeft voor mobiele telefonie en deze tariefswijziging niet accepteert, kunt u uw overeenkomst met Telfort schriftelijk beëindigen met ingang van de datum waarop deze wijziging ingaat, te weten 14 juli 2008. De schriftelijke opzegging dient vóór 14 juli 2008 door Telfort te zijn ontvangen.[/textquote]
Wil je je nummer behouden?
OMT’er iJunk weet raad: “Wat ik met Telfort heb afgesproken is dat mijn abonnement wordt omgezet naar een Pre Paid nummer. Je behoudt je nummer gewoon. Als je Pre Paid eenmaal hebt, vraag je een abonnement aan bij T-Mobile met nummerbehoud (nummerportering). Dan wordt binnen 2 weken je nummer naar het T-Mobile netwerk overgezet! Je mag telefonisch opzeggen! LET OP! Stuur ook een schriftelijk opzegging om er zeker van te zijn dat het gebeurd!”

Reageer op artikel:
Telfort-gebruikers opgelet!
Sluiten